Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehetne kikerülni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne kikerülni a "barát zónát"? Vagy ha már benne vagyunk, hogy lehetne kimászni belőle?

Figyelt kérdés
2011. szept. 17. 16:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
54%
Fiúknál nincs olyan h barát-zóna. Sőt, általában jó eséllyel beleszeretünk a ''csak barátok vagyunk'' csajokba :D Az én mostani barátnőmmel épp igy voltunk, ahogy ti, ő is azt mondta h nem akar többet. 1 évre rá egy összebújós estén megkérdezte a semmiből, h úgy-e érzek még iránta, mert ő talán kezd belém szeretni :)) Madarat lehetett volna fogatni velem :) Úgyh sok sikert neked is :)
2011. okt. 25. 23:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez egy hatalmas baromság, hogy nincs barátzónátok. Nagyon megszívtam egy fiúbarátommal. Tetszem is, lelkileg is elvagyunk, mindent elmondunk egymásnak és mégse alakult ki a szerelem. Egyszerűen nincs meg a kémia vagy a fene tudja mi kell ehhez... Nem vagyok egy nyomulós rib.c aki rámászik akkor is ha nem akarja...
2011. okt. 26. 00:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem tetszettél neki külsőleg. Lehetsz szép csaj, attól még lehethogy neki pont nem jössz be, van ilyen. Vagy valamiért fél tőled..pl. sokat pasiztál, és ez nem tetszik neki, vagy ilyesmi. Vagy meleg a srác :D El nem tudom képzelni, h egy pasi ne szeressen meg olyan lányt, aki bejön neki, sőt, még beszélgetni is lehet vele mindenről. Nem vagyunk csajból ugyanis. Ők komplikálnak mindent túl. :)
2011. okt. 26. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!