Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag férfinek olyan lenni mint szép nőnek?
hu de lecsesztetek xD
én csak feltettem egy kérdést,amit megszeretnék vitatni.nem azt mondom hogy így van,ezért is van kérdőjel a mondat végén:)
vagy esetleg még az az értelmezés is fenn állhat,hogy:
gazdag férfi vs normális
és hogy a többség az elsőt választaná
vagy
jó adottságokkal rendelkező nő vs nem igazán,
akkor ott meg az elsőt választaná.
Én sem vagyok mai nő,hála az égnek.
Most legyek büszke magamra?Szerintem alap dolog az életben,hogy nem a luxusra vadászok,hanem a harmóniára.:)
Pedig én is el tudnék kényelmesedni,ha engedném magam,de nem hagyom...vannak dolgok,amik hosszú távon boldoggá tesznek,és a pénz nem tartozik közéjük...volt,mikor "jobban" éltem,de boldog most vagyok!:)
Láttam már olyan pasikat hogy úúristen bombázó csajokkal, ilyen Kedves F.-Debreceni Zita párosokat ahol a csajt valószínű a pénztárca, és a fényűző élet vette le a lábáról.
Rengeteg ilyen aranyásó csaj van, de az ilyet nem tudom még sajnálni sem, mert egy olyan ember mellett élnek akit nem önmagukért szeretnek, csak érdekből, és nem tudják mi az az önzetlen szerelem. Meg is érdemlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!