Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak a párommal úgy, hogy ne őrüljek meg a fájdalomtól?
Igen, meg fog szakadni a szíved, és hetekig zokogni fogsz, ezen át kell esni, mint egy rossz betegségen. 1 év múlva ilyenkor pedig a fejedet fogod majd, hogy mi a francot ettél ezen a f@szfejen. Tapasztalatból beszélek, kedvesem.
25 N
Egyszer mindenen átkell esned!!!
Ezen is túl fogsz esni idővel!Amiket írtál,hát ez megdöbbentő...Láttam már ilyet...hiába sírva megy vissza,de azok úgyis hamis könnyek!Te csak ki vagy használva,tartva vagy mint egy ágymelegítő vagy egy papucs...A lényeg ami lényeg ,ha valaki igazán szeret valakit akkor ki is tud békülni és azért normálisaban kezeli a konfliktusokat...keress magadhoz illő embert,utána sokkal könnyebb leszz
"Hogyan szakítsak úgy, hogy ne fájjon?"
Konkrétan a kérdésre válaszolok: Vársz pár évet, megvárod, amíg odáig fajulnak a dolgok, hogy megutálod és látni sem akarod. Addigra ugyan elszalasztasz egy csomó lehetőséget, hogy normális pasit találj, de fájni akkor már nem fog, megkönnyebbülsz, hogy kidobhattad.
Ez az egyetlen módja a fájdalommentes szakításnak. Te tudod, hogy valóban így akarod-e.
Most komolyan elhiszed, hogy szeret Téged???
Ilyesmit soha nem mondunk annak akit szeretunk.
Amit keresunk kozos, a másik szép nekunk akkor is, ha 10 kiló plussz van rajta, érdekel a véleménye és ha valami esetleg nem tetszik neki és ezt oszintén elmondja akkor nem az válasz, hogy nem érdekel. Te megpróbáltál változtatni, ot nem izgatta kulonosebben, mit vársz még ettol a kapcsolattól? Mi lesz, ha babátok szuletik? (Az majd b*szottul fogja érdekelni, pont úgy ahogy Te most és majd akkor is)
Dehogy fogsz belehalni a fájdalomba, rossz lesz, de ennél még az a fájdalom is jobb, aztán meg gondolj bele, hogy milyen jó lesz késobb amikor már túltetted magad rajta. Egy életed van, ami nagyon rovid ido, így akarod eltolteni, doglodve egy rakás sz*r kapcsolatban? Mert ez az, hiába tagadod, nem tundéri ember, nem szeret téged, és ezt Te is tudod, csak most magyarázod a bizonyítványod, mert félsz. Mentségeket keresel, de nem vagy boldog és így nem is leszel. Változtass.
Próbálj meg talpra állni, szeretni onmagadat (ha magadat nem szereted mástól, hogy várhatod el?), legyél egy kis ideig egyedul, gondold át a dolgaid, hogy miben hibáztál és min lehetne javítani. Mert Te is hibáztál, hagytad, hogy elkezdjen nem tisztelni... igen, Te hagytad.
Remélem találsz valakit késobb, aki szeretni fog úgy amilyen vagy, és nem kell majd folyton megfelelned senkinek, egyedul magadnak.
Sok sikert kívánok
Légy bátor, ennél csak jobb lehet.
Én is ugyanígy vagyok. 1 hete szakítottam vele.
Nem tudom mikor fog elmúlni ez az érzés, de remélem nemsokára. :S
Mindenkinek kitartást!
biztos nemtud mást megdugni....
Hidd el a sex az nagy úr!!!
Visszajön siránkozva mond meg neki hogy elkésett ,hogy erre akkor kellett volna gondolnia mikor megbántott!!!ENNYI!!!
Továbbá ne vedd fel neki a telefont ne találkozz vele ,ha meglátod az utcán kerüld ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!