Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szexi építőmunkás vagy ehhez hasonló munkakörökben dolgozó férfiakkal hogyan lehetne megismerkedni, és hol? Vagy hogyan lehetne elcsavarni a fejét?
Hívjál ki egy csőszerelőt, priviben megsúgom mit ronts el, hogy ne kerüljön sokba :)
Egy ideig csodálhatod a fenekét ahogy a mosdó alatt görnyed, aztán ha nyúlna a svédfogóért helyezd a tűsarkú cipős lábad a kulcsra és kérdezd meg hogy ugye tudna még egy másik csöpögéssel is foglalkozni -a másik, hatalmas szerszámával?
További tanácsokat is szívesen adok :)
"ugye tudna még egy másik csöpögéssel is foglalkozni -a másik, hatalmas szerszámával? "
Fúj basszus :S Mindjárt hányok.
Ebben semmi szexi nincs, ez gusztustalan és még elegáns k*rvulásnak is szar.
Újpestre gyere velünk szemben épp 1 emeletes házat húznak fel tele van félmeztelen izzadt testű nagydarab munkásokkal.
Amikor kimegyek néha, néha beszélgetek velük és mindig azt akarják tudni, hogy van-e csajom és, hogy fekszek le vele 1 nap...............szörnyű...... ezek nagyon kanosak LEKÖTELEZNÉL HA IDEJÖNNÉL ÉS HELYRERAKNÁD ŐKET.................
Nem tudok belépni az e-mail címemre, ezért egy másikról tudok írni:D. egyébként a kérdező vagyok..
Úgyhogy most válaszolok.
Ha majd jó lesz az eredeti emailem akkor 1. válaszoló írok neked! Addig még nem tudok sajna.
Hol lakok? Elég annyi, hogy Baz megyében...
Közel vagytok?
Miért pont ilyen férfiakkal?
Nem tudom, talán mert nekem férfiasnak tűnnek. Igaz, hogy nem mindegyik mert amelyik tahó féle az nekem sem tetszik, de azért nem mondhatjuk mindegyikre rá, hogy mindegyik bunkó lenne. Biztos vannak normálisabbak is.
A válasz írója 92%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:30
Ezen egyébként jót nevettem köszi:) :-D
Első válaszoló:
Most tudtam neked írni mailt. Már jó az e-mail címem.
első vagyok
Köszi, megkaptam és válaszoltamis neked :)
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 17:30
írtam neked
és
válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:01
neked is emailt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!