Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már nem tudom, hogy szeretem-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem tudom, hogy szeretem-e még. Mi lesz a helyes megoldás?

Figyelt kérdés

1 éve és 2 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel. Eddig nagyon szerettem, el tudtam fogadni az összes hibájával együtt, igaz, néha elég sokszor hozzávágtam mindet.

Egy kicsit változott is, jó értelemben, de már nem tudom hogy mit érzek. Most pár napja elég sokat veszekedünk. Ma csak simán elmondtam neki a suliban az egyik szünetben, hogy nem tetszik, hogy csúnyán beszél, erre természetesen elment. Szerintetek hogy hangzik már az, hogy felsorolásnál így fejezi be a mondatát, hogy "meg minden baszás". És még ráadásul szűzek is vagyunk. Na mindegy ez lényegtelen. Elég sok bajom volt Vele mindig, de most valahogy mégrosszabbnak látom mindet. Például utálom, hogy hangosan beszél, úgy, hogy mindenki hallja hogy mit beszélünk, vagy ez a csúnya beszéd, vagy még az is zavar, hogy nem csak velem foglalkozik. De komolyan, ha ottvan velünk a legjobb barátnője, akkor olyan, mintha ott sem lennék, és fáj a látvány, hogy milyen jól elhülyéskedik vele. Na meg az, hogy egyáltalán nem tud logikusan gondolkozni, ez néha az én káromat is okozza!!! :(

Mit javasoltok? Nem tudom, hogy szeretem-e még. Tudom hogy ő szeret, EZT NE IS VITASSUK, de ha társaságban vagyunk, ez egyáltalán nem látszik. Változtassam meg mégjobban, vagy hagyjam el? Olyan rossz lenne, így 1 év és 2 hónap után szakítani Vele, miközben már olyan régóta szeretnénk lefeküdni is, csak még nem jött össze... :(

2009. ápr. 23. 16:55
 1/3 A kérdező kommentje:
Én 16/F vagyok, ő 17/L.
2009. ápr. 23. 16:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát elég érdekes sztori...probáltatok már leülni komolyan átbeszélni a dolgokat?Elmesélek neked vmit.Én 15 évesen jöttem össze a barátommal most vagyok 20.Imádom nagyon nagyon...Én is játszottam a nagyot csúnya beszéd stb..ez sajnos a legtöbb tininél így van..mindent amit a felnőtteknek szabad.A másik meg én is olyan voltam hogyha a bnőm ott volt velünk akkor kicsit én is hanyagoltam...erre nehéz magyarázatot adni hogy miért...talán pont azért hogy féltékeny legyél rá.nemtudom.De az biztos ahogy az ember cseperedik ugy komolyodik...ha ilyen hosszú ideig tart a kapcsolatotok és hozzá teszem ilyen fiatalon az nagy dolog mert ritka...(manapság a lányok,fiúk fűvel fával egymás után)akkor emiatt ne zuhannyon meg kettötök közt a dolog.Azt mondom mondd el neki mi bánt kettesben beszéljétek meg.Szerintem megéri :)Sok sikert nektek.
2009. ápr. 23. 20:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2009. ápr. 23. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!