Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol a határ a papucsság a és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol a határ a papucsság a és a szeretet között?

Figyelt kérdés

pl gondolok itt arra, hogy a barátnőm ha megkér, hogy találkozzunk, menjek el hozzájuk, mert szüksége van rám, mert épp szarul vannak a dolgai, és hiányzok neki...akkor ugorjak, és elsőre menjek?

MErt szivem szerint ezt tenném....De nem akarom, hogy papucsnak nézzan, és azthidje, hogy füttyent egyet, és én ugrok, csak mert szeretem....

tehát nem akarok átmenni a papucs kategóriába...viszont azt sem szeretném, hogy ha aztérezné, hogy nem szeretem őt....

2011. szept. 15. 21:56
1 2
 11/11 Kistál_és_a_bor ***** válasza:

Átmentél..?

Azóta gondolom sokmindenre megvan a saját válaszod...

2021. szept. 19. 02:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!