Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok nektek milyen volt az első csók? és hány évesek voltatok?
14 évesen feküdtünk a fűben, néztük a csillagokat, és egyszer csak megcsókolt : D kb. egy hónapja történt : )
14/L
Ügyetlenke de aranyos és végülis jó. :P
16 évesek voltunk a barátommal. Nála voltunk filmet nézni. Kérdezte, hogy puszilgathat-e közben mert nem bírja ki nem csinálni. Egy idő után pedig megkérdezte, hogy nem baj-e ha mást is megpuszil én nemet mondtam és a számat is megpuszilta. Aztán elkezdtünk csókolózni. Mindketten eléggé ügyetlenek voltunk ,mivel akkor csináltuk először. XD Viszont egy idő után belejöttünk és nagyon jó lett. :D
13 voltam.
Nagyon meglepődtem, de eszméletlen jó volt. A mai napig emlékszem minden egyes pillanatra. Sőt, azt is meg merem kockáztatni, hogy életem legjobb csókja volt.
23/L
szombaton volt részegen egy nem vmi szép lánnyal, vhogy így alakult, de legalább már nem élek szégyenbe:P Jól esett :D
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!