Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most kinek higyjek? Mivan? 16L
Na szóval van egy fiú már több mint 1hónapja együtt vagyunk..nem volt köztünk semmi,csókon kívűl..bemutatott a szüleinek,nagyszüleinek,a családjával voltam lagziban,bármikor ha hívom azonnal jön hozzám(40km-re lakik tőlem..) De volt olyan augusztusban míg nem volt suli mindennap jött,most hétvégente mindig együtt vagyunk.Egy suliba járunk,a suliban is szünetekben együtt szoktunk lenni...
De most beszéltem a legjobb barátjával és kérdezte tőlem,hogy na és mi van a szexxel Bencével? mondtam hogy még semmi,bizonytalan vagyok félek hogyha lefekszek vele aztán ott hagy. Erre mondta a barátja,de ugye te 16éves vagy ő meg 17 nem szeretnétek lekötni magatokat,ellesztek amíg ellesztek és kész.Nem kell a nagy szerelem ...:/
Nagyon elszomorodtam,szerintetek mért mondhatta ezt???? Légyszíves segítsetek
Bence beszélgetett a barátoddal arról, hogy már nagyon szeretne lefeküdni veled...
Talán...
1.lehet h csak rosszindulatból mondta a csávó,irigy...
2.lehet h a te barátod már azzal ment hozzá h szeretne veled szexelni,és ezt valahogy a tudatodra akarja adni
3.szexelni akar veled,és ezt meg érdekli h:na most akkó mi van má'..:D..válassz(az egyik biztos igaz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!