Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit néztek meg először 1 csajon?
Fontos az h jó alakja legyen ?
Stílus, öltözködés ? Hajszín ?
Mi az ami legjobban meg fog titeket ?:)
Van barátom, de azért érdekelne hogy szerintetek mitől lesz szép 1 csaj :)
Ha pl jön velem szemben akkor először csípő/fenék tájékon nézem meg, majd haladok felfelé.
Nekem nagyon fontos, hogy adjon magára, szép arca legyen, lehetőleg max csak melír legyen a hajában, minél kevesebb sminkkel nézzen jól ki és hogy a magassága 160-175cm, valamint a testsúlya arányosan 47-65 kg-ig legyen.
Hát kb ennyi.
Előző vagyok ismét.
Az öltözködésről csak annyit, hogy ne legyen nagyon csicsás/legújabb drága cuccokban, hanem egyszerű ámde stílusához illő holmikat viseljen.
Előnyt élveznek nálam a sportos lányok.
Magasság, arc és haj, ebben a sorrendben (a magasakat szeretem, lévén én is 183 cm vagyok).
Ezután jön az alak úgy általában, bár e téren már eléggé minimálisak az elvárásaim; egyszerűen legyen arányos, legalább átlagos alkat (tehát nem duci/kövér). Ha a fent említett első három rendben van, úgy ez már csak részletkérdés (persze a kis, feszes mell mindenképpen előny és jókora pluszpont, ellentétben a naggyal, de ez már sokadrangú szempont).
Minden fontos. Egy nő akkor szép, ha szép. Szerintem ez triviális.
Ami meg nagyon megfog, az a szép szem és a jó fenék.
hmmm......ezen még nem sokat gondolkoztam...
1/ kisugárzás ( nemtom..vannak lányok , akiket ha meglátok , szinte beléjük szeretek . számomra különlegesek , másoknak esetleg nem annyira)
2/ arc (kicsit mélyen ülő barna szemek , kedves mosoly)
3/ magasság (150-170 cm )
3/ mell (lehet nagy , kicsi tökmindegy)
4/ csípő (legyen széles , szeretem , ha olyan "homokóra"alakja van,nem fontos h nagyon sovány legyen )
5/ haj (szőkésbarna , barna )
6/ ruházat (lehetőleg sötét , v ha nem akk ízléses , tehát passzoljon a hajszínéhez , és az egész kisugárzásához)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!