Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom hogy volt egy rakat ilyen kérdés de LÁNYOK! , bejövök neki?

Figyelt kérdés

szóval van egy csaj a suliba.néhányszor látom a folyosón,köszönünk egymásnak

múltkor volt egy party.iszogattunk ,elvoltunk ,mentunk táncolni, akkor nem volt semmi

de aztán történt pár dolog azóta amit nem tudok kezelni.lehet eltúlzom..

beszélgetek suliba haverokkal és akkor ahogy nézett rám(kb 10mp-ig :D) tökre zavarba jöttem.persze köszöntem neki ,de eddig úgy kezeltem a dolgot hogy csak hülyülni lehet vele semmit több.

aztán párszor sulibüfébe találkoztunk kérdezte hogy hogy vagyok..blabla..én persze 3-4 szavas válaszoknál többre nem vagyok képes.:\

na mind1 másnap megin sulibüfébe találkozunk ,megin rám köszön és mondja hogy milyen fáradtnak tűnök.. megin ugyanaz a bajom. nem birok normálisan válaszolni mer kissé zavarba vagyok ,vmi ilyesmit mondtam "húú.elég fáradt vagyok, nem rég keltem".. és megin nem bírtam azt mondani hogy "szia" .csak simán "heló"

most így végigolvasva biztos hülyének néztek hogy miből gondolom mindebből hogy kedvelhet a csaj.ha elképzelitek talán könnyebben megértitek.

18f

2011. szept. 15. 16:20
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

még 1 dolog ami idegesít és nem azért írom hogy ürügyet találjak hogy miért ne jöhetnék össze vele..

ez a csaj nagyon közvetlen a legtöbbekkel(és lehet hogy félreértettem:D jó tudom ezt már kitárgyaltuk:D), sok haverja van,én meg kevés emberrel érzem igazán jól magam. ez a döntő tényező ami visszatart meg a félénkség de azt még úgy ahogy le tudom győzni.volt már barátnőm ,nem vagyok totál béna.

de valamit kéne csinálnom ,mer ez így nem állapot..

2011. szept. 16. 18:04
 12/20 anonim ***** válasza:

szerintem ő az a központi ember aki szereti ha körül veszik őt am ne zavarjon barátkozz velük nem kell h a legjobb barátok legyetek a többiekkel de jó ha jóba vagy velük és a csaj majd úgy is feletetni fogja veled az aggályaidat!!!

19f

2011. szept. 16. 18:21
 13/20 A kérdező kommentje:

túl sokat gondolkodok mindenen. nem akarom azt átélni hogy teszek valami hülyeséget kiábrándul belőlem és lesz.r

egy évvel fiatalabb nálam, nem hiszem hogy értelmes dolog lenne csakúgy barátkozni az osztálytársaival. persze ha party van és elhozza őket(1x volt ilyen) akkor nyilván barátkozósabb vagyok.

akarom a csajt. de úgy vagyok vele hogy nem rendelkezem még elég tapasztalattal, gyorsan elcseszném. ha egyértelmű jelet adna hogy érdeklem(a fent leírtaknak elég egyértelműek, csak én nehéz eset vagyok:D)nem lacafacáznék ,"délután ráérsz egyet dumálni.." stb.. de így hogy más is kisülhet belőle. mondjuk ha fészbukon egyszer rámírna ,bírnám:D de ez már szánalom,azt meg mindig is utáltam

volt hogy ráírtam ,egészen érdeklődő is volt. csak hát mondom hogy nagyon sok barátja van(azért mer ő érdeklődik az emberek iránt), inkább érzem azt hogy irántam nem csak barátként akarna közeledni ,de mégis ha adódna az alkalom hogy közeledjek felé "lesz.rom style"-ba teszem azt. utána meg bánkódok hogy legalább "sziával" köszöntem vna el tőle

2011. szept. 17. 19:41
 14/20 anonim ***** válasza:
én nekem tetszik a egy csaj 4 évvel fiatalabb mint én egyelőre haverkodok vele aztán meglátom persze zavar az a 4 év de ha jól ki jövök vele akk nem érdekel és ha csaj össze jönne veled akkor járjatok és menet közben minden alakul nem tudok mit mondani sokk szerencsét!!!
2011. szept. 17. 20:09
 15/20 A kérdező kommentje:

a kora egyébként abszolút nem zavar. inkább a bizonytalanság az ami aggaszt.. meg hogy nem akarom elcseszni, és ez fogja a vesztemet okozni, persze inkább teszek vmit mint semmit :D

egyébként kösz tesó:)

neked is sok sikert:)

2011. szept. 18. 22:53
 16/20 anonim ***** válasza:
kösz ha annyira félsz h elcsesznéd a kapcsolatot mond meg ezt neki is. és majd megérti am én is félek h nem jól teszem a dolgokat de sohase lehet tudni h mi sül ki a dolgokból. :)
2011. szept. 19. 15:22
 17/20 A kérdező kommentje:

áhh még nem tartok ott hogy ilyenről beszéljek vele. arra gondolok hogy elcseszhetném ,hogy biztos hülyeséget csinálnék/mondanék. haveroknál is megesik hogy a kínos csendet hülye közbeszólásokkal akarom megtörni. valami olyasmi pillanatra várok ,hogy ne tűnjek bénának ,de mégis tudjak vele beszélgetni...csak úgy odamenni hozzá nekem kissé kemény, ma is úgy nézett rám..ááááá próbáltam játszani magam mintha nem lennék belé esve:P(nagyon érzékeny típus vagyok, lehet ez is közre játszik ,aki bejön nekem és látom a visszajelzéseiből hogy én is viszont neki ,órákig tudok elmélkedni).. mer ha meg nyomulósdit játszanék az szintén visszataszító, számomra is az lenne

.azt nem értem még ,hogy hogy-hogy nem rajongják körül ezren.olyan kisugárzása van besz.rsz :D. bízom benne(és rajta leszek, hogy) egy hónap múlva már másképp fogok vele beszélgetni:)

2011. szept. 19. 16:25
 18/20 anonim ***** válasza:
én pl ma almát vittem neki mert szereti én kedveskedek neki bár le szögezte h haverok de ezt remélem h az idő megoldja én a csendet általában viccekkel vagy valami sulival kapcsolatos dolgokkal szoktam ezeket a problémákat meg oldani! :)
2011. szept. 19. 16:39
 19/20 A kérdező kommentje:

ecsém, te egy fokkal keményebb dióba haraptál :D

...de érted a gondom.. mégsem írhatok rá csak úgy fészbukon, vagy odamennék hogy ,lenne kedved délután talizni?

mit gondolsz. szerintem mindezt jó sok beszélgetésnek kéne megelőzni. vagy nem vágesz , hogy induljak neki,

tudom-tudom kreativitás. de egy pár tanácsot igazán örömmel fogadnák :D

2011. szept. 19. 22:30
 20/20 anonim ***** válasza:
én az utóbbi időben nyitok az emberek felé jó nálam a csaj kezdte a beszélgetést de azóta félelem nélkül rá írok ja és ne félj oda menni én pl: a nyári munka helyen le szólítottam a csajt nem e lenne kedve talizni de sajna volt barátja! meg ma is rá írtam 1 csajra ha gondolja beszélgethetünk valamikor ha gondolja csak finoman beszélj vele légy bátor de tisztelet tudó lássa rajtad h te nem vagy egy nagy kő bunkó!! :D de van mikor épp búnkónak kell lenni de én nem az a típus vok.
2011. szept. 19. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!