Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pikk-Pakk beleszeretett vagy már régebb óta nem szeretett engem igazán?
Sziasztok!
Lehet kicsit hosszú lesz, ne haragudjatok. :(
Köszi annak aki elolvassa és válaszol rá. :)
Én 20, volt barátnőm október közepén lesz 18
15 hónap után dobott, azért hogy már nem érzi tökéletesnek a kapcsolatunkat és már nem érez irántam szerelmet, meg mert van egy másik srác akivel jól elbeszélgetnek és hülyéskednek msnen és érez egy kicsivel többet érez iránta mint barátság és ezért nem csaphat be.
Másnap sírva jött vissza, hogy amikor azt mondta, hogy már nem szerelmes belém akkor saját magának is hazudott, mert csak megvolt keveredve a másik fiú miatt, de most hogy vége lett velem rájött, hogy nem tudna élni azok nélkül amiket eddig átéltünk meg amiket még átfogunk. Mondta hogy elzárkózik a világtól soha többet nem beszél a csávóval, mert nem is akart tőle semmit, én vagyok neki a fontos. Szakítás másnapján átjött hozzám itt aludt. Elmondta hogy fiúbarátjára is haragszik, mert ő mondta neki hogy dobjon engem a másik srácért, mert a másik srác az ő haverja.
Aztán miután hazament, mondta hogy örül hogy visszakapott és soha többet nem fog megbántani, ne haragudjak rá, hogy hülye volt meg nagyon sajnálja. Másnap a csóka mikor megtudta, hogy mégse dobott azt mondta neki hogy ezek után ne várjon tőle semmit, max köszönést, meg szórakozzon anyjával. Írta is nekem bnőm, hogy megnyugodhatunk mert soha se fog vele beszélgetni többet, meg majd ilyen meg olyan programokat csinálunk és pikk pakk elfelejtjük az egészet. Aztán este kaptam egy sms-t nőmtől, hogy bement a városba találkozni a sráccal, mert az írt neki, hogy személyesen szeretné mégis csak lezárni a dolgokat. De abban is azt írta, hogy honlap jön hozzám, mert már mondta otthon anyujának is, hogy jön hozzám meg ilyenek. Elmesélte nekem, hogy a talin a srác elmondta, hogy már régóta érez iránta valamit, de nem szerelmet és megpróbálta megcsókolni.
Másnap újra dobott. 2 nappal később meg már a másik sráccal csinált olyan dolgokat mint előtte 4 nappal korábban velem. Pedig nekem a sráccal való "öszsejövetel" napján is állította, hogy neki most nem kell új kapcsolat, mert nem tudja mit szólnának otthon, hogy egyből másik fiúja van.
Most akkor ez mégis hogy van? Erőltetve van az egész és úgy van az új sráccal, hogy csak próbálja magával is elhitetni hogy ezt akarja? Vagy pikk-pakk beleszeretett 2-3 nap alatt vagy már régóta nem szeretett? De akkor miért jött vissza, hogy belebeszélték meg nem ezt akarta?
Köszi a válaszokat előre is.
J válasza
Figyu ez ojan mint amikor nejlonzacskót huznak a fejedre.... egyböl fontos lessz a levegő. ő is ijesmit érez amikor elhagy hiányzol neki de biztos hiányzik neki valami más is. Itt nem az a fontos hogy ő mitakat vagy ő hogy hanem hogy neked kell ez a sz*rség? kell egy olyan nő akiben nem lehetsz biztos aki leművel ilyet?? kell ez neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!