Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi van akkor ha nem állítok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor ha nem állítok májusfát, és nemis viszek kosarat? 1,5 Hónapja vagyunk együtt. Muszály nekem vinni neki valamit? 20/F

Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 11:13
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Májusfáról hallottam, de a kosár az mi? Amúgy szerintem ne foglalkozz vele, ez csak egy hülye szokás ( bocs attól aki szereti), nem kötelesség. Ne foglalkozz vele. Én mindig mondtam az aktuális pasijaimnak, hogy ne fáradjanak ilyesmivel, én nem értékelem.
2009. ápr. 23. 11:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Szerintem is elég nagyhülyeség kivágni egy szerencsétlen fát csak ezért, max a kosár jöhetett volna szóba, demár elegem van abból a rahedli szokásból amikor a nőknek vinni kell valamit :S !
2009. ápr. 23. 11:29
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Legalább egy szál virágot vigyél neki. Nem kell fa meg kosár. De a gesztust értékelni fogja.
2009. ápr. 23. 11:58
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Nem muszály vinni, de általában minden lány szereti az ajándékokat. De elég ha egy szál virágot, vagy egy kerti csokrot viszel (vagy egy kis plüss figurát, ha szereti az ilyeneket)
2009. ápr. 23. 12:25
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem meg egy fát igazán vihetnél neki.. Az mibe kerül? Esetleg haverokkal összedobjátok a benzinpénzt... és ennyi. Iszogattok, jól elszórakoztok, sötétben fát kerestek, kivágjátok feldiszititek, beállitjátok. Haver csajoknak is szoktak. Én ki nem hagynám. Nagy buli volt tavaly is. :D kutyák is kergettek, öregember gatyában, szóval volt minden, sokat nevettünk. Tényleg nem sokba kerül, és legalább viszel neki valamit.
2009. ápr. 23. 12:26
 6/7 anonim ***** válasza:
92%

Faluhelyen szokás az ilyesmi és igen közösségi program. A legények jól betintázva állítgatják a lányos házak udvarába.

Egy történet jut eszembe erről ,h egy kis faluban szintén követték a hagyományokat vagyis jól benyomva elkezdték csinálni a májusfákat mire végeztek már alig álltak a lábukon ( nem azért, mert fáradtak voltak). Ekkor találta ki valaki, h állítsunk májusfát annak a ronda banyának is, akit mindenki utált és neki sosem állítottak, de mivel ronda a banya a fa is legyen az. Ment rá minden, törött edények rozsdás szögek döglött macska rozsdás hulladék stb. Valaki előkerült egy régi bilivel, mondván ez legyen a fa csúcsán. Erre egy jobban bepiált ember felugrott, h nehogy már üresen mindjárt telerakom. Elvonult távol, a többiek meg elfelejtkeztek róla miután sokáig nem jött vissza és hazamentek. Másnap derült ki mi történt. Azt hitte a ház mögé vonul el, de részegségében elfelejtette, h ott van így kiült a főút közepére és a sok piától nagydolog közben a bilin ülve aludt el. Reggel kelt arra, h az autósok nem győzik kerülgetni és a nem messze lévő buszmegállóban is mindenki őt nézi.

2009. ápr. 23. 12:52
 7/7 anonim ***** válasza:
85%

Városban nem igazán szokás ez. Nekem még sose állított senki májusfát és nem is hiányoltam sose, eszembe se jutott, azt meg nem is gondoltam, hogy ez valakinek kényszer lehet. Max akkor tudom elképzelni, ha olyan környéken lakik, ahol még tartja magát ez a szokás, és esetleg a többi ismerősének is állítanak, és neki rosszul esne, hogy neki nem állítottál, mert esetleg megszólják, vagy csak furcsállják, hogy az ő barátja nem tette ezt meg. Akkor talán kéne valami ilyesmit csinálni, de amúgy, ha a környéken ez nem olyan nagy dolog, akkor nem kell.

22/L

2009. ápr. 23. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!