Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan lány aki BOLDOGAN...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány aki BOLDOGAN él a néger pasijával?

Figyelt kérdés

Látni,hallani ilyen vegyes párokról,de pl.még soha nem láttam,h a közös kis kapucsinó gyereket együtt sétáltatnák az utcán,mindig csak egy fehér anyukával látni a "kormos" bébit.

Semmi bajom a négerekkel,ismerek is néhányat az egyetemről,a kérdés nem a rasszizmusról szól,csak annyi,h van-e olyan pár,akik évek óta együtt vannak,és tényleg boldogok,a kulturális,nyelvi,és mindenféle különbségek ellenére is.

Sokszor mondják,h csak kihasználják a hiszékeny fehér lányokat.

2011. szept. 14. 20:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én személyesen ismerek egy ilyen vegyes házaspárt, a fiuk most épp 15 éves... A férfi a néger, a nő fehér, itt laknak a közeli városban, voltam is már náluk. Baromi jó emberek és sokan példát vehetnének házasságukat tekintve, és a családi életet is. Szóval van :)
2011. szept. 19. 18:22
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
X faktoros Dorkának is néger a férje :D
2011. szept. 19. 18:28
 13/18 anonim ***** válasza:
73%
XDDDD ...én nagyon birom a csokikat<333
2011. szept. 19. 18:41
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek egy vegyes csaladot magyar anyukaval es etiop apukaval. 3 egyetemista es egy gimis gyerekuk van. Mai napig egyutt vannak, nagyon szep es peldamutato csalad.

Biztosan nehezebb lehet a vegyes paroknak a kulturalis kulonbsegek miatt osszehangolodni, de ket jobtermeszetu fellel nem lehetetlen.

2011. szept. 19. 19:36
 15/18 anonim ***** válasza:
én is ismerek, nem tudom, mióta vannak együtt (ja, asszem nem házasok). de két gyerek van, egy 14 és egy 11 éves. a férfi néger, a nő fehér. de ez Anglia (és nem, nem sok itt a néger,ugyanis fent vagyok északon, itt nincs sok).
2011. szept. 19. 22:17
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Én ismerek többet is. Az egyik pár mi vagyunk, a többieket a férjem révén ismerem.

Az egyedül sétáltatásból ne vonj le (téves) következtetéseket. Hány átlagos fehér mamát látsz fehér gyerekkel egyedül sétálni? Valószínűleg apu dolgozik. Nincs ez másképp a vegyes házasságokban sem. Anyu, ha teheti, otthon van gyesen, stb. Apu dolgozik.

2011. nov. 10. 13:34
 17/18 anonim ***** válasza:
Ismerősöm szülei (néger apuka fehér anyuka) több mint 40 éve vannak együtt...
2011. nov. 30. 20:42
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ugyan a feleségem a néger és én vagyok a fehér (tudom ez elég ritka, még a néger férfi, fehér nőnél is ritkább). Szeretjük egymást és a lányunkat is. Személyes ismerősök közül végignéztünk már pár válást, tényleg NEHÉZ legyőzni a kulturális különbségeket, de nem lehetetlen. Ha eléggé szeretitek egymást, nincs akadály (én még verekedtem is a feleségemért, egyszer még az egyetem alatt-ott ismertem meg őt-hazafelé jöttünk egy buliból és két kopasz tininek éppen egy amatőr bokszoló barátnőjébe kellett belekötniük. Kissé helybenhagytam őket.)
2011. dec. 12. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!