Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány de már egyszer bepróbálkoztam nála és még mindig tetszik MIT Tegyek? Többi lent.
Figyelt kérdés
Én egy 14 éves fiú vagyok a lány 13. Nagyon szép lány és okos is. Egyszer már bepróbálkoztam nála nemet mondott. Most egy évvel később újra szerelmes lettem belé. Beszélgetni szoktunk de a baj hogy csak chaten. Suliban meg csak keveset :(. mivel 8 éve ismerem :D jól megvagyunk mint barátok De még annyit hogy amikor megmondtam neki hogy tetszik nekem a baj (rájöttem) az volt hogy bunkó voltam vele Most egy éve udvarias vagyok és nem tudom hogy a beszélgetésekkel közelebb kerülünk-e egymáshoz légyszí lányok segítsetek. (Fiúk tőletek is várom a válaszokat!) Rólam testes jó erőben lévő nagyjából jóképű srác humorral :) Előre is köszönöm a normális válaszokat!2011. szept. 14. 20:09
11/23 anonim válasza:
jajj, de szeretem ezeket a tapasztalatlan kisfiúkat.. :DD
mást nem is tudok írni, szerintem magától is rájön az ember, hogy ilyenkor mi a teendő, ha tetszik neki valaki.. -.-
szerezd meg, aztán jóvan.
12/23 Turhoe válasza:
Ha okos, akkor érti a humort. Vágj egy lyukat a zsebedbe, húzd bele a farkad és kérd meg, hogy vegye ki a papírzsebkendődet onnan.
13/23 anonim válasza:
Lehet 1 kérdésem? Nem Milán a neved? ;)
14/23 A kérdező kommentje:
Nem ;)
2011. szept. 17. 07:43
16/23 A kérdező kommentje:
Baz* + fiú vok nem tudsz olvasni hülye!
2011. szept. 17. 15:48
17/23 anonim válasza:
Tegnapi 23:00 vagyok :) Teljesen úgy írtad le a story-t mintha én lennék az a lány, minden igaz rám is a storyból, a srácról+minden :O Ez durva :O
18/23 A kérdező kommentje:
Neved mI? :)
2011. szept. 18. 09:22
20/23 A kérdező kommentje:
fujj azt a lány útálom xD nem te vagy az :D
2011. szept. 21. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!