Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre gondoltok amikor azt mondjátok drága egy barátnő?

Figyelt kérdés

Mindig amikor k.urvázással kapcsolatban írjátok, hogy a 'barátnő drágább' mindig csak így nézek, hogy mi... mert én pl. a barátomtól max annyit 'várok el' hogy ha elmegyünk moziba hívjon meg (ami ugye +1000 ft neki.) de ilyen drágább helyre pl. vidámparkba nem hivatnám meg magam.. meg kajálni stb, semmi ilyesmit nem várok el. De van egy osztálytársam, 2 éve van a barátjával és így minden nap a fiú vesz neki mondjuk üdítőt vagy kaját a büfében + minden mozizást ő fizet (ami náluk kb. 5000 ft és 2 hetente járnak kb.) meg amikor elmennek valahova akkor is mindig a fiú fizet.

De ezt nem várja el minden lány... meg mondjuk ahhoz lehet köze, hogy mi anyagilag jobban állunk mint a lány családja... de akkor se így kéne hozzáállni.

2011. szept. 14. 17:28
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
miért? szerintem természetes, hogy egy gimis fiú nem dolgozik és nem a saját pénzét költi. nincs ebben semmi égő. az osztálytársam akiről meséltem ő se dolgozik, nyáron se, az apja ad neki ennyi pénzt de ebben semmi ciki nincs
2011. szept. 14. 18:10
 12/17 kekszemufiu ***** válasza:
En nem vagyok gazdag,de azert jol keresek...volt mar olyan baratnom aki csak a penzert volt velem,de az ilyeneket hamar kiszurom,es dobom is oket!Aki viszont szeret engem es nem csak az anyagiakat nezi,annak szivesen veszek barmit,persze amit a zsebem is enged ;p
2011. szept. 14. 18:16
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
17:53 vagyok. De nekem akkor is ciki:D Jobban szeretem, ha a keresett pénzemből tudom magam eltartani. Ha nem dolgoztam volna nyáron nem lenne motorom, nem pocsékolnék el heti 20 liter benzint, nem szívhatnék el napi 1,5 doboz cigit, nem lenne egy fullos számítógépem. Nekem is adnának a szüleim, mert megtehetnék, de én mondom nekik, hogy nem kell, büszke vagyok magamra, hogy nem apuci meg anyuci dug mindent a seggem alá.
2011. szept. 14. 18:22
 14/17 Szőkevagyok,nemhülye ***** válasza:
100%
17:53nak igaza van. Végre egy férfi:)
2011. szept. 14. 19:39
 15/17 anonim ***** válasza:
18:22 vagyok. Na ennek örülök, hogy valaki azt mondta nekem, hogy férfi:D
2011. szept. 14. 19:45
 16/17 anonim ***** válasza:

na végre nem csak én gondolkodom így. de ahogyan te írtad, hogy megtehetnéd h kérsz a szüleidtől, csak nem lenne hozzá képed, hát én is így vagyok azzal a különbséggel, hogy én nem is tudnék kérni, mert nincs :) de ha lenne se kérnék...

am kérdező, szerintem meg nem természetes, hogy a szüleim pénzét költsem... szóval én is várok, addig amíg el nem költözök itthonról, ami nem mostanában lesz.

19/F

2011. szept. 14. 19:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Azért nem minden lány várja ezt el! Én sem várnám, de a párom sosem engedi, hogy én fizessek, még egy üdítőt sem...semmit!Szerinte úgy illendő, ha egy férfi fizet, ha már elhívja a nőt!De nem csak ő ilyen...nekem az összes eddigi pasim ilyen volt!Szóval nem kell mindent a nőkre terelni! :)
2011. szept. 14. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!