Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre gondoltok amikor azt mondjátok drága egy barátnő?
Mindig amikor k.urvázással kapcsolatban írjátok, hogy a 'barátnő drágább' mindig csak így nézek, hogy mi... mert én pl. a barátomtól max annyit 'várok el' hogy ha elmegyünk moziba hívjon meg (ami ugye +1000 ft neki.) de ilyen drágább helyre pl. vidámparkba nem hivatnám meg magam.. meg kajálni stb, semmi ilyesmit nem várok el. De van egy osztálytársam, 2 éve van a barátjával és így minden nap a fiú vesz neki mondjuk üdítőt vagy kaját a büfében + minden mozizást ő fizet (ami náluk kb. 5000 ft és 2 hetente járnak kb.) meg amikor elmennek valahova akkor is mindig a fiú fizet.
De ezt nem várja el minden lány... meg mondjuk ahhoz lehet köze, hogy mi anyagilag jobban állunk mint a lány családja... de akkor se így kéne hozzáállni.
na végre nem csak én gondolkodom így. de ahogyan te írtad, hogy megtehetnéd h kérsz a szüleidtől, csak nem lenne hozzá képed, hát én is így vagyok azzal a különbséggel, hogy én nem is tudnék kérni, mert nincs :) de ha lenne se kérnék...
am kérdező, szerintem meg nem természetes, hogy a szüleim pénzét költsem... szóval én is várok, addig amíg el nem költözök itthonról, ami nem mostanában lesz.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!