Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adjak a páromnak?
tudom, én ismerem, de annyira nem tudok ajándékokat venni. Szülinapjára lenne, még nem voltunk "úgy" együtt és nem is tervezzük, mert mindketten vallásosak vagyunk. Eddig van egy maci kulcstartó (amint megláttam azonnal Ő jutott az eszembe), gondoltam még csokira , de valami személyeset is szeretnék neki adni. Sportos- biciklizik, nagyon kalandos életet él, szeret utazni, hívő, családcentrikus,bár most a családjától sajnos távol él és hiányzik neki nagyon, romantikus, okos, nagyon talpraesett, szereti az állatokat, de most nem tart, mert nincs rá ideje, és mindig mondja, hogy hiányzom neki.
Képpel kapcsolatos dolgok, erotika, ékszer kilőve.
Szerintetek mit kapjon még?pl. bicikliskesztyű (de nem tudom, hogyan tehetném személyessé), törölköző (ráhímezném a nevét és valami cuki szöveget), vmi bögre v. valami, amire ráírnám, hogy szeretlek X-em...mit? Légysziii!!!!
köszi
19/L,párom 21/F
és 1 éve vagyunk együtt
vidd el valahova, és csinálj neki valamit
az élmények többet érnek
sokkal többet
foss a tenyeredbe aztán vágd pofán
istenem... egy éve ismered és még fogalmad sincs mit vegyél neki! a személyiségétől függ hogy minek örül a legjobban.
pl: ha van egy kedvenc zenekara akkor vegyél neki zenekaros pólót vagy olyan tárgyakat amit gyakran használhat pl: zenekaros bögre stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!