Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen értékekkel rendelkezzen egy lány, hogy el tudj vele képzelni egy kapcsolatot?
70/DD nem löttyedt segg nagy formás nem löttyedt arc olyan szép hogy még az orrát meg a fülét is széjjel akarjam b@szni.
és pontozzon fel!
Értékek? Hát, kinek mi az érték.
Tulajdonképpen két dolog van, a többi ennek a kettőnek az alkalmazása, lebontása adott helyzetekre. A külsejével szemben egyetlen kikötésem van: vékony legyen. (Hogy ki elég vékony nekem, azt én döntöm el. Ezt azért mondom, mert láttam már 170cm-hez 50kg-os lányt, aki arra panaszkodott, hogy kövér. Holott szerintem eszement jól nézett ki. :))
Tehát a belsőre vonatkozó két alapdolog:
- Szeretet-nyelvek: úgy tudja kifejezni a szeretetét, ahogy nekem jó, és jó legyen neki, ahogy én ki tudom felé.
- Kölcsönösség: ne akarjon többet kapni, mint amit adni tud. (Ezzel én is így vagyok, ezért fontos.)
Nem annyira belsőre vonatkozó, de fontos, és muszáj róla beszélni: legyen nagy étvágya, ami a házaséletet illeti. (Átlag napi 1 kell, hogy jól érezzem magam ebből a szempontból is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!