Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban élők (akár messze, akár a szomszéd városban lakik a párod) : hogy tartjátok a kapcsolatot, amikor nem tudtok találkozni? És milyen sűrűn beszéltek telefonon/msn-en stb. párotokkal?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, kinél hogy megy a dolog:)2011. szept. 13. 19:58
12/19 BlackSword válasza:
Minden hétvégét együtt töltjük... 300 km a távolság... És ha nem vagyunk együtt, akkor fércbukchat... Meg út közben is... Vagy felhívom naponta egy negyed órára...
13/19 A kérdező kommentje:
20:12 igaz, csak hosszú idő után nehéz lehet távkapcsolatban élni, főleg, ha a távolság is nagy mellé.
2011. szept. 13. 20:23
14/19 A kérdező kommentje:
20:22 minden hétvégén utazik az egyikőtök 300km-t? az nem semmi:) de igaz, ha az én barátom is ilyen messze lenne, én is megtenném ezt a távot:)
2011. szept. 13. 20:24
15/19 BlackSword válasza:
Jaja... Minden hétvégén megyek haza... Öt óra az út egy irányba, d ki nem hagynám... A buszon meg tudok tanulni is...
16/19 A kérdező kommentje:
20:29 hát akkor minden elismerésem, a ti szerelmetek nagyon erős lehet:) és megkérdezhetem, hogy mióta vagytok együtt?
2011. szept. 13. 20:31
17/19 BlackSword válasza:
Így jól hangzik, de én itt csak egyetemen vagyok kolis... Szóval normál helyzetben csak 10km van köztünk, csak akkor sok amikor itt vagyok... Olyan két héttel a sulikezdés előtt jöttünk össze... De én imádok utazni... Ez a 300 km nem is sok... Volt hogy egy héten alig 2000km-t utaztam... Tehát nem nagy dolog...
18/19 A kérdező kommentje:
20:50 na, az a lényeg:) szóval akkor az év nagy részében végül is nem is vagytok olyan messze egymástól, akkor meg tényleg nem vészes:) amúgy én is szeretek utazni, főleg vonaton (persze nem tömegnyomorban), szóval én is simán kibírnék 300 km-t, olvasnék, zenét hallgatnék, szóval ellennék:)
2011. szept. 13. 21:00
19/19 BlackSword válasza:
De... Az év nagy részében távol vagyunk egymástól... Olyan 42 hetet vagyunk távol egymástól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!