Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ciki bevallani, hogy interneten ismerkedtél meg a pároddal?
Figyelt kérdés
Példákat és ellenpéldákat is várok. Életkorotokat és azt is, hogy milyen neműek vagytok, írjátok oda!2011. szept. 13. 13:23
11/18 anonim válasza:
Minden lehetőséget meg kell ragadni.Ezis az egyik.
12/18 A kérdező kommentje:
Ez pedig nagyon így van: "Onnantól kezdve ha megismerted és találkoztatok már nem a monitor mögé rejtve történik a dolog....." ;)
2011. szept. 13. 13:39
13/18 anonim válasza:
Szerintem akkor is az ennyi.....vagyis nem ciki, teljesen más szót használnék rá, amit sokan félreértenénk.... valószínűleg túl pszichológiai és etológia nézetből nézem ez van...véleményt kérdeztél én elmondtam az enyémet (ettől még nem vagyok idióta)
14/18 anonim válasza:
Miért lenne ciki bevallani? Kit érdekel mások véleménye?
Mert szerintem ha sikerült valakivel összejönnöd neten keresztül, már találkoztatok is, és szeretitek egymást, akkor biztos, hogy a párod többet tett érted, mint bárki más. A kívülállóknak, akik nem tudják elfogadni a boldogságodat, és inkább cikiznek, nincs joga beleszólnia a dolgaidba, mert nem ők tettek boldoggá, nem miattuk szeretsz élni.
16/L
15/18 anonim válasza:
Azért mert nincs egyéniséged és mindig másoktól vársz pozitív visszajelzést. Egyszerűen szánalmas vagy.
16/18 anonim válasza:
3 hónapja van barátnőm, akivel facebookon ismerkedtünk össze. Olyan kellemetlen volt amikor a haverok kérdezték, hogy hol ismerkedtünk össze, mondtam hogy neten. Nem akarom, hogy azt gondolják, való életben nem tudok ismerkedni. 15/F
17/18 anonim válasza:
neten ismertem meg a párom, imádjuk egymást. nincs ebben semmi ciki. nem olyan az életünk, hogy legyen hely vagy idő ismerkedni, bár inkább a hely a gond.
ráadásul olyan más a világunk, hogy máshol nem is találkozhattunk volna.
21/L
18/18 anonim válasza:
két éve ismertem meg a mostani barátnőm, cseten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!