Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg minden embernek van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg minden embernek van párja vayg ez csak amolyan, a párkapcsolatban élők által szajkózott közhely?

Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 13:00
1 2
 11/15 Ellisa válasza:
67%
Szerintem is minden embernek megvan a párja a világban. Én pl egy olyan emberről se tudok, aki együl élte volna le az életét. És ha a sors úgy hozza, hogy te magyarországon élsz, ő meg amerikába, akkor a sors úgy is fog dönteni, hogy neked amerikába kell élned, vagy neki kell felköltöznie magyarországra. így fogjátok egymást megtalálni. én hiszek ebbe :] anyám és apám úgy találkozott, hogy apám olaszországban élt, anyám pedig ott volt nyaralni. úgyhogy ha meg kell találnotok egymást, akkor a sors úgy fogja intézni, hogy meg is találjátok egymást^^
2011. szept. 15. 17:01
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Valaki nagyon könnyen megtalálja a párját már fiatalon, sokan megszenvednek a boldogságért...és sajnos olyan is van, akiknek soha nem adatik meg a szerelem, és nem találnak párt.
2011. szept. 15. 18:19
 13/15 anonim ***** válasza:

Mi az hogy nincs olyan hogy valaki egyedül élje le az életét? 34 vagyok és a legjobb úton haladok ehhez. Ennyi idősen egy három hónapos kapcsolatot tudok csak a hátam mögött, úgyhogy nincsenek illúzióim.

34ffi

2011. szept. 16. 07:56
 14/15 Yngve válasza:

Drága kérdező, @Ellisa válaszát figyelemre se méltasd, ez akkora butaság, amekkora csak lehet. Ráadásul közhelyek tömkelegét használja (igaz, a tömkeleg is kezd közhelyessé válni).

Ne akard túlbonyolítani a kérdést, mert a válasz egyszerű: vannak számunkra ideális, kevésbé ideális és nem ideális partnerek. Sok ideális ember él a közvetlen környezetünkben, de élhet a Föld másik oldalán is, velünk nyilván nem találkozunk egykönnyen, ezért a közvetlen környezetünkből választunk partnert. Ja és igen, meg lehet halni egyedül is, magányosan, miért olyan hihetetlen ez? Persze erről egy Disney mese sem szól, de tényleg van ilyen. Sőt, olyan is, hogy a nem ideális partnerrel kötjük össze az életünket, amitől megint boldogtalanok leszünk.

Ja, és hogy tudd: azért, mert sok, számodra nem ideális partnerrel hoz össze a sors, még nem jelenti azt, hogy valamit rosszul csinálsz, gondolj rá inkább úgy, hogy ezekből a kapcsolatokból olyan tapasztalatokat és tudást meríthetsz, amelyeket felhasználhatsz a későbbiekben, amikor már megismerted az ideális partneredet - mert őt meg is kell tartanod, ehhez pedig ezek jól jönnek majd.

Remélem, a tinimagazinban illő válaszom segített XD

2013. dec. 19. 00:56
 15/15 A kérdező kommentje:
Sokat segített. Egy tinimagazinban jól mutatna ez a hozzászólás,talán segíthetne a fiataloknak.
2013. dec. 19. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!