Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha lehetőséged lenne rá,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lehetőséged lenne rá, találkoznál azzal, akibe a párod előtted nagyon szerelmes volt? Miért?

Figyelt kérdés
Nem kéne vele beszélgetni, csak teljesen kívülállóként találkozhatnál vele, "megleshetnéd". Nem tudná rólad, hogy te ki vagy.
2009. ápr. 22. 16:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem, mert csak féltékenységet váltana ki belőlem. Nem akarok róla semmit sem tudni. Most csak én vagyok, jobban szeret mint az első nagy szerelmét, és csak ez számít. Nem akarnék azon kattogni, hogy ki a "jobb" kettőnk közül és miért...
2009. ápr. 22. 18:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem szívesen... Párom egyik exével máig jóban van - nem vagyok féltékeny, tudom, hogy engem szeret, és az se nagyon zavar, ha találkoznak, de néha mondja, hogy jó lenne, ha találkoznék a lánnyal, merthogy ő is ugyanolyan barátja, mint bárki más és szeretné, ha "jóban" lennénk, vagy legalábbis ismernénk egymást, stb-stb... és én eddig mindig hárítottam, nekem fura lenne...
2009. ápr. 22. 18:54
 13/15 anonim ***** válasza:

én úgy találkoztam az exxel hogy szándékosan "ellibegett" előttünk kb 3 cm-re... és a vicc az egészben az volt hogy nem tudtam kicsoda :D enyhén volt csak kínos első randin..:S

nem igazán tehetett róla a párom, kisvárosban előfordul az ilyesmi. engem egy cseppet sokkolt :S

2009. ápr. 22. 18:59
 14/15 anonim ***** válasza:

Miazhogy :DD

Mindkettőt jól megtépkedném (: Najó ez túlzás.. De lenne hozzájuk 1-2 rossz szavam, az biztos.

Az egyik megcsalta a kicsi szerelmem, és otthagyta.

A másik meg a kapcsolatunk elején bekavart :@

2009. ápr. 22. 21:58
 15/15 anonim ***** válasza:

Távolról figyelve talán. Kíváncsi lennék, milyenféle lány az, akit a párom előttem szeretett, vagy ha nem is szeretett, de aki a páromra hatást gyakorolt.

Viszont semmi esetre sem fedném föl magam előtte, és nem szeretném személyesen megismerni, még csak annyira sem, hogy előttem áll a pénztárnál.

22/l

2009. jún. 14. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!