Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon fura mostanába a barátom . Mit csináljak?
Figyelt kérdés
szval az van hogy mi 8 hónapja vagyunk együtt..és eddig minden jó volt
de 1hónapja nagyon fura ,mindig szekál nem érdekli mi van velem meg semmi...és "leszarja hogy én mit mondok"
.meg hogy mindenen besértődik.és azt érzem hogy már nem úgy szeret mint régen...lehet nem is annyira szeret már csak még magának sem meri bevallani? áhh és nem tudom mit csináljak!!!segitsetek
2009. ápr. 22. 16:12
1/6 anonim válasza:
itt nincs mit mast tenni:ULJETEK LE BESZELGETNI!es ha nem akar vagy nem tudjatok megbeszelni a dolgokat varj meg egy kicsit nezd meg hogy valtozik-e es hogyha nem akkor szakits vele de ahogy te akarod en csak tanacsolok valamit nem kotelezo megfogadni...
2/6 anonim válasza:
Nekem nem úgy tűnik, mintha még szeretne. Beszélj vele, és aztán az alapján dönts! De szerintem ennek szakítás lesz a vége - ami nem feltétlen probléma, mert minek maradnál olyasvalakivel, akinek nem kellesz?
Majd lesz másik, aki értékel és szeret - nem csak 8 hónapig.
3/6 anonim válasza:
lehet csak eg ykritikus időszak, de nem jelenti, ogy nem szeret.Nálunk is volt hasonló és átvészeltük, csak türelem kell hozzá. Légy titokzatos te is, próbálj rá hatni akár szexuális téren, hogy rájöjjön milllllyen jó csaj vagy!
4/6 anonim válasza:
Van valakije!járj utána ha még nincs de valami csaj adja alá a lovat!*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!