Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy bizonyítsam be a hűségemet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bizonyítsam be a hűségemet?

Figyelt kérdés
Párom nemrég kezdett el kamionozni,eddig minden nap együtt voltunk. Most attól fél,hogy meg fogom csalni,amíg nincs itthon. Pedig erről szó sincs,mert Ő életem szerelme és van egy gyönyörű 18 hónapos kislányunk.Sosem csalnám meg. De szeretném erről biztosítani!Mit tehetnék?
2009. ápr. 22. 14:38
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

Semmit. Ha ő nem bízik benned, holott te a bizalmatlanságra semmi okot nem adsz, akkor az az ő baja, nem a tiéd. Idővel majd meg fogja látni, hogy pl. bármikor is jön haza, nem fog mással az ágyban találni, és hónapok múlva sem leszel terhes úgy, hogy közben vele le se feküdtél. :)

Tudod... türelem tornaterem. ;)

2009. ápr. 22. 14:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy már Te törd magad, hogy bizonyíthass egy olyan embernek aki ok nélkül gyanusítgat. Te is gyanakodhatnál. Hányszor van, hogy a kamionosok "elszórakoznak" az út szélén álldogáló hölgyekkel. Neki sokkal nagyobb esélye lenne félrelépni, ha akarna.
2009. ápr. 22. 15:04
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod!

Érzem én,hogy bízik azért bennem,ha nem is teljesen,csak benne van a félsz.Remélem tudat alatt is tudja,h nem tennék vele ilyet.

2009. ápr. 22. 15:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Kedves második,Te válaszod is köszönöm. De arról szó sincs,h gyanúsítgat. Én egyszer kihúztam belőle,h ezt gondolja. De nekem nem mondja,csak akkor egyszer.Mondtam neki,h szereljen fel kamerákat mindenhova,hisz míg nincs itthon,nem nagyon megyünk el itthonról. Lehet,h butaságnak hangzik,de még ezt is bevállalnám,csak,hogy ne veszítsem el!Mit tehetnék?Szerelmes vagyok.
2009. ápr. 22. 15:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem,hogy apósommal megy egy kamionban.Előtte már csak nem csalna meg.E téren biztosítva vagyok:-)
2009. ápr. 22. 15:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

szerintem te sokkal jobban túlreagálod. nem hiszem, hogy a barátod folyton ezen gyötrődne, ha csak egyszer hallottad tőle. talán csak megfordult a fejében a gondolat, hogy ha sokat hagy egyedül, akkor esetleg másnál keresel boldogságot, de az, hogy többször nem hozta föl, bizonyítja, hogy ez csak egy futó gondolat volt és bízik benned. szerintem nem kell tenned semmit (a hűségen kívül, persze:), itt úgyis az idő a döntő. meglátod, minél tovább dolgozik, annál jobban meg fog benned bízni, ha látja, hogy hűséges vagy :)

másrészt, ha érzi, hogy szereted, akkor nem is fog kételkedni. mesélj neki sokat a lányotokról, hogy mit csinált, amíg ő nem volt itthon, így azt se fogja érezni, hogy ki van rekesztve a családi életből :)

2009. ápr. 22. 15:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Azt hiszem igazad van!Legalább is remélem!Megpróbálok nem foglalkozni ezzel a gondolattal.Mégegyszer köszönöm!
2009. ápr. 22. 15:52
 8/8 anonim ***** válasza:
67%
Biztos azért fél ettől mert ő megcsal!Honnan tudod hogy nem állandóan úton van!szerintem inkább te aggódjál e miatt!*
2009. ápr. 22. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!