Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bizonyítsam be a hűségemet?
Semmit. Ha ő nem bízik benned, holott te a bizalmatlanságra semmi okot nem adsz, akkor az az ő baja, nem a tiéd. Idővel majd meg fogja látni, hogy pl. bármikor is jön haza, nem fog mással az ágyban találni, és hónapok múlva sem leszel terhes úgy, hogy közben vele le se feküdtél. :)
Tudod... türelem tornaterem. ;)
Köszönöm válaszod!
Érzem én,hogy bízik azért bennem,ha nem is teljesen,csak benne van a félsz.Remélem tudat alatt is tudja,h nem tennék vele ilyet.
szerintem te sokkal jobban túlreagálod. nem hiszem, hogy a barátod folyton ezen gyötrődne, ha csak egyszer hallottad tőle. talán csak megfordult a fejében a gondolat, hogy ha sokat hagy egyedül, akkor esetleg másnál keresel boldogságot, de az, hogy többször nem hozta föl, bizonyítja, hogy ez csak egy futó gondolat volt és bízik benned. szerintem nem kell tenned semmit (a hűségen kívül, persze:), itt úgyis az idő a döntő. meglátod, minél tovább dolgozik, annál jobban meg fog benned bízni, ha látja, hogy hűséges vagy :)
másrészt, ha érzi, hogy szereted, akkor nem is fog kételkedni. mesélj neki sokat a lányotokról, hogy mit csinált, amíg ő nem volt itthon, így azt se fogja érezni, hogy ki van rekesztve a családi életből :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!