Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytam a barátomat, de jól tettem?
Figyelt kérdés
A barátom kb. fél éve megütött, mert szólni mertem, hogy egy másik nővel (családos, aki anno a párommal csalta meg a férjét) táncol. Sok könyörgés után megbocsátottam neki azzal a feltétellel, hogy ha soha többet nem leszünk ott azokon a családi összejöveteleken,ahol ő is vagy máskor veszunk részt rajtuk. Ezt ő ajánlotta fel és megesküdött, hogy be fogja tartani. Erre fel, tegnap megjelent a bestia és ezt a párom tudta, vagy legalábbis ki kellett volna deritenie. A legfőbb bajom az, hogy ezek után hogyan adjak a szavára? Neki állt feljebb, én ezért elhagytam. Jól tette? 19 L2011. szept. 11. 16:36
11/11 anonim válasza:
hagyd ott, ne adj neki esélyt. fájni fog, de jobb ezen mihamarabb túl lenni. nekem 8 nagy szerelmem volt, egyetlen egy van, akivel ma is újra kezdeném, de túl vagyok rajta is.
nőt megütni nem szabad, csak ha kiprovokálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!