Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi bánatra valami tipp?
Ilyesmire nincs határozott megoldás.
Minden ember mást csinál van aki leissza magát van aki keres más van aki átzokog egy napot és még sorolhatnám napestig.
Keresd meg neked mi az a valami ami boldogabbá tesz.
Hát... Nem vagyunk egy nemből, így nem tudok jó tanácsot adni... Én mikor nagyon fájt, s nem bírtam tovább, piszkosul berúgtam. Aztán később felejt az ember... az alkohol is tompítja a tomboló érzéseket.. Az idő... Az új remények..
De esetleg ha megnéznél valami keserédes romantikus filmet... Akkor az elterelné a gondolataidat.. :)
20/F
egyrészt csinálj csupa olyan dolgot, ami kikapcsol, és amit szeretsz. teljesíts erődön felül a suliban.
és a legjobb: kutyaharapást szőrével. magyarulj: flörtölj pasikkal.
persze,hogy van.
kell hozzá egy fa meg egy erős kötö.
szerintem érted a lényeget
hajrá !!!
Én mindenkinek elmondtam, aki rákérdezett. Eleinte el is sírtam magam,aztán csak összeszorult a torkom és amikor a 20. embernek mondtam el a sztorit már halványan mosolyogtam.
Tudod több szem többet lát és lehet valaki olyat mond, amin te is megfogsz lepődni. ;)
Amúgy is túl fiatal vagy,hogy leakadj egy ilyen problémán.
A lényeg, hogy ne forogj sokat magadba a dolgon beszéld meg valakivel/ sok valakivel , mert úgyis csak a magad kárára fogod kihegyezni a dolgot.
Jobbulást!
23/f
cigi,sör
cigi megnyugtat
sör felejtesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!