Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek sok 4 év korkülömb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sok 4 év korkülömbség?

Figyelt kérdés
A pasim 19 éves ,én meg 15.Miattam elhagyta a barátnőjét és nagyon szeretjük egymást.:)
2011. szept. 11. 14:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
szrintm nm sok . d te meg azertbkicait gyerek vagy hozza !de csak az a fo h szeressetek 1mast s n torodjetek masok velemenyevel !
2011. szept. 14. 14:26
 12/15 anonim ***** válasza:

én 16 voltam, a párom 26. 6 évig voltunk együtt, ebből 5 évig együtt is éltünk. Nem sok 4 év.

Attól függ te mennyire vagy érett, és ő mennyire gyerekes.

Én 16 évesen már dolgoztam a suli mellett, és ő is az egyetem alatt.

2011. szept. 14. 15:03
 13/15 anonim ***** válasza:

nem ertem az ilyen lanyokat !

en is 15L vagyok , es megtehettem volna hogy jarjak egy 20 evessel is .. de valahogy nekem nem ment , tul oreg hozzam !

most van egy 16 eves baratom . es nagyon szeretem

2011. dec. 14. 20:33
 14/15 A kérdező kommentje:
A kérdés kiírása óta is nagyon jól megvagyunk és szeretjük egymást.Utolsó te lehet,hogy nem érted az "ilyen lányokat"de a szerelem nem válogat.Amúgy meg szerintem nem sok a 4 év.:)
2012. jan. 18. 17:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sok. Nagyszüleim közt 19 év van. Na az durva. Ez szerintem teljesen normális. A szüleim közt 6 év korkülönbség van. Bátyám meg a mostani barátnője között pedig 8. Úgyhogy aggodalomra semmi ok. Sok boldogságot nektek! (Ha még együtt vagytok)
2012. máj. 13. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!