Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek miért nézik le azt a férfit, aki a fiatal lányok közt keresgél, és esetleg meg is találja eggyel a boldogságot?
"A társadalom szemében a 24 éves kész férfi, akinek ideje komoly kapcsolatot kezdeni, nősülni, gyereket vállalni, szépen bejárni a munkahelyére, fizetni a számlákat, és eltartani a családját. "
A szokásos sztereotíp marhaság. Ideje komoly kapcsolatba kezdeni, nősülni, család, bla-bla...
Majd amikor ő úgy gondolja, majd akkor. Senkinek semmi köze hozzá, hogy ki hány évesen mit csinál. Ha egyik fél sem károsodik és mindketten boldogok, akkor miért ne járhatna egy jóval fiatalabb lánnyal?
Én 24 évesen jöttem össze a 17 éves barátnőmmel, ő volt nekem az első és viszont és prímán kijöttünk egymással.
A hülyítésről annyit, hogy két hónapig tartott, amíg beadta a derekát és több, mint tíz hónapig, amire sor került a szexre. Ha az itteni GyK-s "okos emberekre" hallgatna az ember, lehet, hogy sose lenne barátnője.
Ez a saját korosztály is egy érdekes dolog. Én pl. mindig a tőlem fiatalabb lányokhoz vonzódtam és ebben semmi rossz nincs. Ha valakinek ez tetszik, akkor egészségére! Senki nem másért él, hanem önmagáért!
Kezdésnek az is jó lenne, ha nem kiskorúak után futkosnál. :)
És igen a saját korosztályodnál nincs esélyed, ezért "kényszerülsz" a kislányokra. Nem ítélem el, de fura.
17.47-nek!
A kiskorú a 14 alatti. A 14-18 közötti a fiatalkorú. Velük pedig már bármit lehet csinálni, amennyiben benne vannak.
Valamelyik kommentelőnek üzenem, aki szerint a 15 éves nem kiskorú. :)
"A Btk hatályos szabályai kiskorú (értsd: 18 év alatti személy..."
"14-18 év közötti kiskorú (büntetőjogban: "fiatalkorú")"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!