Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet esélyem egy csinosabb lánynál?
lehetni lehet csak adj magadra es mozdulj ki ,menj el diszkoba stb.....
es oltozkodj szepen .vegyel valami szep cuccokat :P
szia! amit először megfigyeltem a képen, az a szemed - nekem kifejezetten tetszik a kék szem, és a tiéd nagyon szép:) külsőre szerintem jól nézel ki, nincs semmi gond veled:) de nekem majdhogynem annyira fontos a belső, mint a külső (sőt, régebben volt olyan, hogy egy nem túl jóképű fiúba voltam belezúgva csak azért, mert humoros, udvarias és kedves volt, és ezzel teljesen levett a lábamról:) én sem vagyok bulizós típus és én is megvetem az alkoholt és a cigit egyaránt + kávét sem iszom, szóval belsőleg hasonlítunk, és én pont ilyen fiút tudok elképzelni magam mellé :)
én voltam az, aki feltette ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!