Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha szakítottam, de megbántam, és most már nem akar visszafogadni?
Szerintem totál elveszítetted a bizalmát és mostmár úgy érzi nem te vagy az a nő akivel letudná élni az életét.
Ráadásul nagyon is megbántottad van rengeteg jó tulajdonsága,de neked nem volt elég.Mindenkiben van rossz is te is magadba nézhetnél,biztosan tele vagy hibával és ő ezt nem hangoztatta,mert ha szeretsz valakit a hibáival együtt fogadod el.Nem tudom,hogyan szerezd vissza,mert ha még sikerül sem lesz többé ugyanaz és nagy az esélye,hogy ő fog majd elhagyni.Vess be mindent,ha hagyja végső esetben tedd féltékennyé,de szerintem belefáradt és előbb v.utóbb máshol fog vigasztalódni.Sok sikert és legközelebb becsüld meg az ilyen társat.
Szerintem meg fel kéne nőni érzelmileg is egy kapcsolathoz.
Komolyan nem értem az ilyen embereket , miért nem lehet gondolkodni előtte egy kicsit? Elrontottad nem kicsit ... nagyon..
Az meg hogy határozatlan idővel változott volna szerintem, de majd legközelebb jobban megbecsülöd a jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!