Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik jártak már idősebb férfival: van valami tanácsotok?
Életem második párkapcsolatába vágok bele, és nagyon más körülmények között, mint az elsőbe.
Én 22 éves vagyok. Az első barátommal 20 évesen jöttem össze, majdnem másfél évig tartott. Ő nálam egy évvel fiatalabb volt, és kicsit éretlen, kevés dolgot vett komolyan, elég megbízhatatlan volt, mélyebben nem is nagyon tudtunk beszélgetni. Sokszor nem figyelt oda az érzelmeimre sem, nem rosszindulatból, hanem egyszerűen máshol járt az esze. Sokat járt bulizni, sokszor az öccse haverjaival, akik nálunk 3-4 évvel fiatalabbak voltak, és ilyenkor átvette a viselkedésüket.
Igazából ezért szakítottam vele, mert úgy éreztem, nem hozzám való, én kicsit érettebb társra vágytam.
Pár hónapja megismerkedtem egy férfival, aki néhány beszélgetés után felkeltette az érdeklődésemet, majd elhívott randizni. "Régimódi" randi volt, vacsora, hosszú beszélgetés, majd hazakísérés, még csók sem csattant el, de nagyon jól éreztük magunkat, biztosan lesz folytatás.
Ő 35 éves, udvarias, nyugodt, nagyon intelligens, és korának megfelelően viselkedik, ami persze azt is jelenti, hogy szöges ellentétben áll az én 20 éves, kissé gyerekes volt barátommal.
Először féltem belevágni bármibe is egy nálam 13 évvel idősebb férfivel, de nagyon jól megértjük egymást eddig, most már nagyon szeretném, ha kialakulna köztünk valami.
Viszont még mindig elég sok kétség van bennem, és sokszor nem tudom, hogyan viselkedjek, vagy hogy ő mit vár el egy kapcsolatban... Nem volt még dolgom "felnőtt" udvarlóval...
Olyanok tapasztalatait várom, akik jártak már több mint 10 évvel idősebb férfival: összeillettek-e, mire kellett figyelni, valami tanács?
Én 42 voltam, Ő 21. 2 évig tartott és mindvégig boldogok voltunk, soha egy vita nem volt, végül a korkülönbség miatt szakítottunk.
Nem tudta megemészteni az emberek előítéletét, érzelmekkel nem volt semmi gond.
Még annyit mondanék, soha egy percig nem néztem kis csitrinek, mindvégig egyenrangú félként kezeltük egymást.
Ha a kérdezőnek már nem, de remélem másnak még segítek ezzel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!