Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves fiúk! Járnátok 14 éves lánnyal?
jaa én azthittem te vagy a fiú:)
akkor igy nem ismerhetlek :))
én 16 vagyok, és már most nem jönnek össze 14 éves lánnyal... 16:04-es válaszolóval maximálisan egyetértek. nem értem hogy mit esznek rajtuk a 20 év körüli csávók...-.-" azzal a szöveggel meg már a tököm tele van hogy "ha elég érett akkor simán:DDD" az összes ilyen sz*ros kérdésre ezt írják!!!ugyanolyan klisé szöveg mint a "ha szeretitek egymást akkor a kor nem számít"
remélem jól belegázoltam minden egyes kistinik*rva lelkébe akik a disco-ban rázzák magukat, és másnap a suliban magyarázzák a többieknek hogy ők milyen kib*szott érettek...
feri voltam.16/F
Nem hiszem h jarnek vele. Egy 13 eves lany volt belemesve most nemreg, de tisztaztam vele h tul kicsi meg, de ha 14 lett volna sem jartam volna vele. 9. osztalyosnal fiatalabb lannyal nem hiszem h kezdenek...
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!