Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kívánom a barátnőm? Vagy mi van?
Sokan írják itt fórumozók között is, hogy meglátják a barátnőjüket meztelenül, egyből áll a cerka.
Nos nekem nem. Sőt általában együtt fürdünk, és ha nincs különösebb inger (nem fogom meg a mellét, popoját, nem simogatom, nem markolássza a szerszámomat) nem áll fel a puszta meztelen látványára. Pedig nagyon jó csaj, imádom a feszes kis combjait, pici kerek popsiját, és érdekes, hogy bezzeg, ha miniszoknyába, vagy vmi egyberuciba van, pl akár bugyi nélkül, és ezt én észreveszem, egyszerűen nem bírok magammal-...:P
4 honapja vagyunk együtt
22/f
19/l
velem is megtörtént a napokban és valahogy mintha kiábrándulnék belöle 1 szinten de attol még szeretem, szeretek vele 1ütt ébredni stb, és ő is nagyon jó csaj
valamiért nem is akartam vele 1ütt lenni, csak nyaltam
remélem csak ien holtpont volt
19/F
Ez olyan, mint az evés. Ha valami sokáig van előtted, elmegy tőle az étvágyad, de ha éhes vagy, és csak beszél róla valaki, elkezded kívánni.
Beszéljétek meg, legyetek együtt úgy hogy rajta mindig marad valami szexi ruhadarab, és ne fürödjetek mindig együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!