Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért? Ezt én nem értem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért? Ezt én nem értem. Miért mond ilyeneket?

Figyelt kérdés

régóta együtt vagyok egy lánnyal. de néha olyan megjegyzéseket tesz, hogy az már sok. mindketten tovább akarunk tanulni.

most azt adta elő, hogy a bnője elmesélte, hogy milyen jó pasik lesznek ott, ahová ő megy, mert a héten kell oda mennie. +hogy csorgott a nyála a csajnak stb. az én kedvesem pedig ezt olyan boldogan mesélte....

ezt én nem értem. valaki tudna okot adni erre a viselkedésre?

19/f

2009. ápr. 21. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:

én akkor szoktam ilyetcsinálni ha már nemkell egy fiú és nembírok szakítani: )

ilyenkor általában besokall,és ő dob ki: )

2009. ápr. 21. 19:43
 2/6 Voguelilias ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy szimplán féltékennyé akar tenni azzal, hogy azt próbálja tudatosítani benned, hogy milyen jó pasik vannak. Vagy esetleg szakítani akar, mert ha igen akkor legyen korrekt és ne kényszerítse ki belőled ilyenekkel, hogy te hagyd ott. Egyébként a lányok szoktak ilyet mondani ha a barátjuk nem figyel oda eléggé rájuk és azért, hogy a srác is érezze, hogy nem csak ő van egyedül pasi akivel együtt lehetne. Ezt nektek kettesbe meg kell beszélnetek egy nyugodt pillanatban.
2009. ápr. 21. 19:48
 3/6 A kérdező kommentje:

aha, aztán +jön a duma, h mi van féltékeny vagyok?

a múltkor csak úgy poénból leédibédizett valakit előttem.....mondom ez mi volt....hát csak poén volt...jaj, ne legyek már ilyen féltékeny és sértődékeny...

2009. ápr. 21. 19:52
 4/6 anonim válasza:

hát ez tökre nemnormális. miért vagy még együtt vele?

lehetne egy sokkal normálisabb csajod is, és nem kéne mindig lejáratnod magad mellette. ha a "barátnőd" akkor soha nem mondana ilyeneket...

2009. ápr. 21. 19:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha bekavar a féltékenység, akkor jobb szakítani. Kivéve ha mániákus féltékenykedő valaki: akkor inkább próbáljon megváltozni. Ennek a legjobb módja, ha hármasoztok néha más fiúval.
2009. ápr. 21. 20:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát ez bizony tényleg nem szép dolog. Ha te ezt ennyire rosszul viseled és te nem ilyen beállítottságú vagy akkor javaslom h keress egy olyan lányt aki megérdemel téged. Vagy sürgősen beszélj erről a bnőddel, mert lehet h tényleg te nem csinálsz vmit esetleg jól vagy ilyesmi. Beszéljétek meg és orvosoljátok a problémát ha van:D
2009. ápr. 21. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!