Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom mindig kreál magának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom mindig kreál magának egy karaktert a wow-ban és arra veri ki, én már nem vagyok változatos vagy mi?

Figyelt kérdés
2011. szept. 8. 20:59
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
múltkor rajta kapott ahogy épp uninstalálom a játékot..és nagyon nehéz volt kiengesztelnem.
2011. szept. 8. 21:06
 12/25 A kérdező kommentje:

ez nem fake!!! olyan gonoszok vagytok!

higyjétek el jobban örülnék,ha nem játszana azzal

2011. szept. 8. 21:06
 13/25 A kérdező kommentje:

21:05

akkor nem lehet de mintha úgy láttam volna. nem értek hozzá sosem játszottam csak a simsel..

2011. szept. 8. 21:07
 14/25 anonim ***** válasza:
pedig ez nagyon fail. a wownak van a legrondább grafikája még egy aberrált sem izgul fel arra a játékre. hasfájás lehet tőle de hogy felizguljon abszurd hallod mért jársz iennel ?:D ez kb olyan mintha kisbabákkal szexelne... vagy kutyákkal
2011. szept. 8. 21:07
 15/25 A kérdező kommentje:

61%nak

az tök mindegy neki bejön engem meg hanyagol :(

2011. szept. 8. 21:08
 16/25 A kérdező kommentje:

játszik más játékokkal is. nem tudom a nevüket sajnos. :(

valami a betűs meg p vagy foggalmam sincs. de a wow a leggyakoribb azért tudom.

van egy külön mappa a gépén amibe le printscreenezi a karaktereket...:(

2011. szept. 8. 21:10
 17/25 anonim ***** válasza:
nem tökmindegy fogtad hogy ez nem normális??? ez nem egyszerű perverzió ez olyan mintha pedofil lenne érted???? szakits vele vagy vidd el orvoshoz de nem szabad annyiban hagyni ...
2011. szept. 8. 21:12
 18/25 A kérdező kommentje:

61%

elküldeném én de nem érdekli mit mondok.

2011. szept. 8. 21:13
 19/25 anonim ***** válasza:
18 vagy nem? ez nem lehet olyan házassági komoly kapcs hagyd el... vagy csak tegyél ugy és megtudod mit reagál. ha leszar akkor egyértelmü mi a dolgod, ha nem szarja le akkor elmegy orvoshoz :D
2011. szept. 8. 21:14
 20/25 anonim ***** válasza:

Kell neki valami változtatosság

Nem lehet, hogy nem próbálsz neki örömet szerezni?

Pipansd le, azt ugy sem tudja a markával überelni.

Vagy már azt is unja?

2011. szept. 8. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!