Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom mindig kreál magának egy karaktert a wow-ban és arra veri ki, én már nem vagyok változatos vagy mi?
Figyelt kérdés
2011. szept. 8. 20:59
11/25 A kérdező kommentje:
múltkor rajta kapott ahogy épp uninstalálom a játékot..és nagyon nehéz volt kiengesztelnem.
2011. szept. 8. 21:06
12/25 A kérdező kommentje:
ez nem fake!!! olyan gonoszok vagytok!
higyjétek el jobban örülnék,ha nem játszana azzal
2011. szept. 8. 21:06
13/25 A kérdező kommentje:
21:05
akkor nem lehet de mintha úgy láttam volna. nem értek hozzá sosem játszottam csak a simsel..
2011. szept. 8. 21:07
14/25 anonim válasza:
pedig ez nagyon fail. a wownak van a legrondább grafikája még egy aberrált sem izgul fel arra a játékre. hasfájás lehet tőle de hogy felizguljon abszurd hallod mért jársz iennel ?:D ez kb olyan mintha kisbabákkal szexelne... vagy kutyákkal
15/25 A kérdező kommentje:
61%nak
az tök mindegy neki bejön engem meg hanyagol :(
2011. szept. 8. 21:08
16/25 A kérdező kommentje:
játszik más játékokkal is. nem tudom a nevüket sajnos. :(
valami a betűs meg p vagy foggalmam sincs. de a wow a leggyakoribb azért tudom.
van egy külön mappa a gépén amibe le printscreenezi a karaktereket...:(
2011. szept. 8. 21:10
17/25 anonim válasza:
nem tökmindegy fogtad hogy ez nem normális??? ez nem egyszerű perverzió ez olyan mintha pedofil lenne érted???? szakits vele vagy vidd el orvoshoz de nem szabad annyiban hagyni ...
18/25 A kérdező kommentje:
61%
elküldeném én de nem érdekli mit mondok.
2011. szept. 8. 21:13
19/25 anonim válasza:
18 vagy nem? ez nem lehet olyan házassági komoly kapcs hagyd el... vagy csak tegyél ugy és megtudod mit reagál. ha leszar akkor egyértelmü mi a dolgod, ha nem szarja le akkor elmegy orvoshoz :D
20/25 anonim válasza:
Kell neki valami változtatosság
Nem lehet, hogy nem próbálsz neki örömet szerezni?
Pipansd le, azt ugy sem tudja a markával überelni.
Vagy már azt is unja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!