Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nagyon megharagudnátok, ha egy haverotok hátulról megfogná a melleteket?
nem.:D
kivéve ha vmi idegesítő fogdossa-.-
Ugyan, a női pofon az csak simogatás. :D
(Na meg amúgy sem tudna meg(ütni)simogatni, mert kivédeném/elkapnám a kezét/elhajolnék. :) )
"Ugyan, a női pofon az csak simogatás. :D "
Na erről egy haverom jutott eszembe: versenyeztek egy cimborájával részegen, hogy ki kap először pofont egy nőtől. A kreténje odament egy amolyan germánosan jól megtermett nőszemélyhez, egy másodpercig értetlenül néztek egymásra, majd a srác lenézett a csaj hatalmas melleire és se szó, se beszéd rámarkolt. A reakció kissé meglepte, mert a csaj nem háborodott fel, nem sipítozott, nem csinált jelenetet, hanem 0 reakció idővel egy akkor sallert vágott le a gyereknek, hogy az azt sem tudta, mi történt vele. Úgy mesélte, egy pillanatra elsötétült vele a világ. Úgy pofán küldte a hölgy, hogy még percek múlva is szédelgett kicsit :D. És amitől igazán nagy arc volt a csaj, hogy nem lett belőle harag, még össze is haverkodtak.
Amúgy az én társaságomban ilyenből szerintem nem lenne nagy harag a csajok részéről, de a maflás az borítékolt. Előfordult már, hogy megcsöcsörésztem az egyiket, de azt ő kezdte. Megmondtam neki, hogy idegesít, és vissza fogja kapni. Így is lett, nem is szólt egy szót sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!