Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin nekem kell fizetni :D?
Gyorskajálda... és én azt hittem, mostani barátom kocsmás első randiötleténél furább nem lehet... :D
Mellesleg nem kell. Ha van pénzed és kedved hívd meg. Ha normális a csaj, nem várja el. De miért nem sétáltok inkább valami szebb helyen? Az ingyen van. Én mindig ilyesmiket kezdeményeztem régebben, amíg nem volt pénzünk, s utána álltam a saját részem.
20L
Hát döntsd el Te, hogy van-e rá pénzed vagy nem! Amúgy úgy illik! De, ha normális a csaj nem feltétlen várja el!
Amúgy szerintem gondolod át a gyors kajáldát, nem biztos, hogy a legjobb ötlet! Mert mondjuk én is szeretem a hamburgert, de nem szeretném, hogy rögtön azt lássa a pasi, hogy hogyan tömöm a fejem! :)
Szerintem igen, neked kéne fizetni, legalábbis szerintem! Illetve én mindig ezt hallottam itthon. Bár, eddig még senki nem ellenkezett...
17/F
A rutinos pasik a nő mozdulatából látják, hogy akar-e fizetni vagy sem:) De az arany szabály, hogy ha fizetni akar akkor hagyd rá, ha nem akkor fizess.
Szerintem akár előre is megbeszélhetitek! pl. a bejárathoz közeledve azt mondod neki, hogy figyi lenne egy gyors kérdésem, mert nem szeretném, hogy kínosan érezd megad :) meghívhatlak, vagy fizessünk külön? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!