Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Féltékenység, vagy mi.
Szóval van egy barátom, több, mint két éve, együtt is eléünk. Minden szép és jó, egy dolgot leszámítva. Mielőtt összejöttünk (pont egy szakítás után voltam) volt egy kósza gondolatom egy munkatársammal, de nem is közvetlenül róla, hanem erről a típusról, hogy valami ilyesmit szeretnék következő palimnal. Aztán a dolog ennyiben is maradt, tartott van egy hétig és gondolat szinten volt. Erről a jelenlegi barátom is tudott. Azóta sem történt semmi, egyikünk sem akar a másiktól semmit, nem is volt soha semmi jel. Ő is párkapcsolatban élt akkor is és most is.
De a barátom rá van kattanva. Őrült féltékeny rá...
Mivel az ipse munkatársam (nem közvetlen), késnytelen vagyok néhány szakmai dologban egyeztetni vele, bizony-bizony, néha pár szót váltunk. De ez is baj. Ha szerinte túl kedvesen köszönök neki, vagy 2 percnél többet beszélek vele, már faggatás, nyaggatás van. Hogy mit tudok vele annyit beszélni. Ezt is -éppúgy, mint a személyes beszélgetéseket, amin nincs ott- részletesen elmesélem, lemodellezem, és egy 2 perces diskurzust 10-20 percig vázolok, mire mindent megtud, amit akar. (Ki hol volt közben, mások merre mentek, ki, mit, mire mondott, stb...) Ez a megállapodásunk része -amihez én tartom is magam-, hogy, hogy ne kelljen forognia, minden kontaktot részletesen elmesélek neki, nyugodtan megbízhat bennem. De nem bízik. Heti egy cirkuszunk minimum van ebből, vagyis abból, hogy ezt a rögeszmét nem tudom tolerálni. Illetve tudom, pár percig. Tegnap már odáig jutottunk, hogy elmeséltem neki, hogy találkoztunk, helló, helló volt, semmi több, erre azt mondja "akkor most meséld el szépen a többit is". Erre azttán kiakadtam, merthogy minden jófejségem ellenére megkérdőjelezi amit mondtam. Szerinte meg én vagyok a hülye idegbeteg, akinek nem mondhatja el a véleményét... Hát nem tudom...
Rengetegszer leültünk már szépen, hosszan megbeszélni, hogy nem akarok semmit, nem jelent veszélyt, tartom magam a beszámolóimhoz, korrekt vagyok stb., erre tessék.
Nem tudom, hogy én vagyok-e tényleg a hülye, de igenis 2 év nyaggatás után kezdek komolyan besokalni.
Mi a véleményetek? Hol a hiba? Mit tehetnék? Normális ez?
Köszi annak, aki végigolvasta.
Persze, most már én is tudom... :(
Csak mi barátok voltunk több évig, amíg össze nem jöttünk, azért aztán...
Pedig ismerhetne, de így sem megy a dolog. Megkattanok tőle, olyan, mint egy eszelős. Néha kajak megijedek, hogy bekkattant. Rögeszmés.
Már kerülöm a tagot nagy ívben, hátha ezzel jót teszek, de aztán valami miatt beszélnem kell vele (amit igyekszem rövidre fogni, többször sürgetem is, hogy ne menjek az ominózus 2 perc fölé) és az jön le a végén, hogy mit lehetett eddig, és miről beszéltem... és jajjj...
Már a tag is hülyén néz rám, mert sokszor lerázom, míg másokkal beszélgetek (azt lehet). Ő ugyebár nem vágja mi van, sőt, ők is szoktak beszélgetni, ugratják egymást, látszólag tök elvannak, aztán meg megyünk haza és kezd fröcsögni rá. És ezt tartom gusztustalannak. Ha nem bírja, ne spanoljon vele... Először azt gondoltam, ha többet beszélgetnek, talán kicsit megnyugszik, de nem...
És szinte minden egyes k*rva alkalommal cirkusz van. És ilyenkor nyelek, mosolygok, megbeszélek, érvelek. De nem. Van, hogy egy ideig megérti, aztán újrakezdi pár nap múlva...
Úgy érzem nem használ sem a szép szó, sem az ordibálás. Totál ki vagyok készülve ettől az állandó feszkótól... :(
Én megmondanám:
Figyelj Drágám,ha ennyire zavar a munkahelyem,akkor keress nekem egy jobb állást,ami minimum ugyanennyit fizet! Ha nem tudsz,akkor maradok a munkahelyemen és kénytelen leszel megbízni bennem,mert tudod ez egy kapcsolat alapja. Mitől félsz?Hogy megcsallak?Hogy nálad jobb férfit találok?Én nem tudnék nálad jobbat találni, hidd már el nekem.
Ha ez sem hatja meg,akkor a kalap meg a bot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!