Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem csókolt meg?

Figyelt kérdés
A szánk majdhnem egymáshoz ért. Ölelkeztünk meg fogdost stb. És mér nem csókolt meg? Talán fél??:O 14/L (még nem smároltam:S)
2009. ápr. 21. 16:56
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

Lehet fél, de mindenképpen adj Neki egy kis időt, ha pedig továbbra sem jut el addig, tedd meg Te ezt a lépést. :) Lehet, most eddig jutottatok, de legközelebb nem marad el a csók se. :)

Sok sikert!

Sárky

2009. ápr. 21. 17:00
 2/8 A kérdező kommentje:
kösszz. de én nem merem lesmárolnii.:S mer félek h valamit rosszul csinálok vagy nem tom:S de félek a csóktol
2009. ápr. 21. 17:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szija! Nálam az első csóknál ugyanez volt! A srác nem kezdeményezett! Lehet hogy ő még nem készült fel rá!

Szerintem azt kellene tenned hogy ha együtt vagytok, és tényleg készen állsz a csókra, akkor nagyon szorosan átöleled, és mikor egy kicsit kettéválltok akkor megfogod az arcát és adsz egy nagyon hosszú puszit a szájára. Ez biztosan megmozgatja majd a fantáziáját és lehet hogy utána ő fogja kezdeményezni az igazi csókot!

sok sikert!

2009. ápr. 21. 17:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne félj, csókolózni nem lehet rosszul :P

ez ösztönös

2009. ápr. 21. 17:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért én megcáfonám..én már smároltam olyan pasival akinél azt mondtam hogy soha többé :D borzasztó volt...de ez ritka :D Meg majd belejössz ha nem megy :) Elöször én is féltem :) Én már csókolóztam pár pasival de múltkor megint elöjött ez a szitu mintha az elsö lett volna (Vele az volt igaz..) aztán én csókoltam meg végül :) Szerintem ne félj megcsókolni!

Bocsi a regényért :D Sok sikert!

Nina

2009. ápr. 21. 17:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Légy gyengéd vele. Esetleg kezd el símogatni akkor jobban ellazul meg minden. :) Aztán már rátérhettek a közelebbi dolgokra...
2009. ápr. 21. 18:02
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű legközelebb nyomj a szájára 1 puszit, aztán majd látja a drágám mi a pálya.:D hajrá!(ui: sztem nem fog tiltakozni)
2009. ápr. 21. 18:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha nem mered megcsókolni, akkor először csak puszild szájon. Nem kell egyből smárolni, ha nem akarsz.

Aztán majd belejöttök!

De hidd el, új kapcsolaim elején még én is izgulva vártam mindig az első csókot az illetővel! Pedig nem vagyok már kezdő a csókban.

De ne aggódj fog az menni!

2009. ápr. 21. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!