Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinalnatok ha rajta kapnatok a parotokat drogozason?
Milyen drog és hány éves?Milyen gyakran csinálja? Ha "csak" egy hónapja csinálja, akkor lehet, hogy az elvonó többet ártana mint használna..
Mindenképpen beszélgess vele sokat erről, de ne nevezd drogosnak meg ilyenek..mert a végén még tényleg beképzeli.
Tizenévesen én is füveztem, de 18 éves korom óta (10 éve) soha nem fogadok el spanglit, és nem is tűröm, hogy valaki a társaságomban tépjen.
A barátnőm néha szokott, de tudja, hogy utálom.
Több dolgot kérdeznál Tőled: milyen drogról van szó, mióta nyomja, miért, észrevetted volna, ha nem kapod rajta, tehát van-e más tünete (zavartság, beszűkültség, impotencia)
Ha csak fű, azt nem is lehet elvonókúrával kezelni szerintem, mert az csak oszichés függést okoz. Elhatározással lerakható.
Sokszor segít, ha ajánlasz neki valamit "helyette" - nincs valami tevékenység, amit szívesen űz, egyik haveromnak pl. a zenélés és a zenekara szüntette meg a fű iránti érdeklődését.
Milyen drog?
ez itt a kérdés, mert ha azt láttad, hogy lövi be a heroint, küldd elvonóra, de egy füves cigi... az más teljesen más dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!