Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet a barátommal? Már nem szeret? Fiúk véleményezzétek légyszi
Figyelt kérdés
A szituáció a következő: A barátommal novemberbe leszünk együtt 3 éve. Tavaly októberig külföldöm dolgozott, végre mikor együtt lehettünk volna én Debrecenbe jöttem tanulni. Nagyon szeretem és félek, hogy elveszítem. A bonyodalmak ez év elején kezdődtek. Észre vettem, hogy mikor havonta hazajött sokkal többet szeretkeztünk mint mióta itthon van. (míg külföldön dolgozott havonta 2-3 napot találkoztunk). Elmondtam neki is az észrevételemet erre azt mondta, hogy majd változtatunk akkor ezen. Nem is foglalkoztam utána már vele, de mikor havi 1 alkalomra szűkült, megint el kezdte piszkálni a gondolataimat. Nem mertem szólni ismét neki, mert féltem hogy azt gondolja majd hogy nekem csak ennyi a lényeg, és abban a tudatban voltam, hogy amiért nem talál munkát emiatt feszült és nincs hozzá kedve. Aztán nagyon nehezen talált egy munkát ez 2 hónapja történt és azóta nem hogy havi 1 alkalom lenne, hanem végképp semmi. Már 2 hete próbáltam vele beszélni de azt a választ kaptam rá, hogy azért nem akar velem együtt lenni, mert hogy mostanában feszült vagyok és durcizok. Mondtam neki, hogy még ilyet nem hallottam. De tényleg megpróbáltam figyelmesebb lenni vele és nem is durcizok már. De még mindig semmi. Tegnap leültünk megbeszélni ezt az egészet. Mondtam neki hogy úgy érzem már nem szeret, és csak azért vagyok, hogy legyen valaki melette (holott én IMÁDOM és vele képzelem el az egész életemet). Rákérdeztem hogy miért nem szerelmeskedünk a válasz az volt, hogy nem kívánja, és hogy engem a világ minden kincsénél is jobban szeret és nem akar elveszíteni. Szerintetek ez mit jelent? Engem nem kíván már vagy magát az aktust? Mert én türelmes vagyok, de szerintem egy 26 éves F -nak még lételeme nem még egy 20 éves L-nak. Elkezdtem fogyókúrázni, tornázni, hátha az alakommal van problémája igaz 3-4 kilót felszedtem mióta összejöttünk, de szerintem ha valakit igazán szeretünk ez nem lehetne probléma. Mit tehetnék, hogy felélesszem a kapcsolatunkat? Vagy legyen vége inkább a kapcsolatunknak? Tényleg csak komoly válaszokat várok! Egy kétségbeesett 20 éves szerelmes lány2011. szept. 7. 12:21
11/23 A kérdező kommentje:
Mióta ez van úgy felöltözök hogy még a vállam sincs kint.. És egyáltalán nem merek már előtte levetkőzni/felöltözni.. Nagyon gátlásos lettem. Az "ott" simogatást pedig nem merem megtenni, hogy nehogy tolakodónak tűnjek. Ha véletlenül oda érek elnézést kérek... Ez nem csak benne épített egy nagy falat hanem bennem is. Olyan érzésem van,mint mikor az elején voltunk a kapcsolatunknak.. Azzal vigasztalom magam hogyha egy férfi sírva mondja hogy nagyon szeret és ne hagyjam el akkor csak szerethet.. Vagy ez is csak egy színjáték lenne..
2011. szept. 7. 13:02
12/23 anonim válasza:
Ha nem fűzi érdek hozzá, hogy veled legyen, akkor nem színjáték.
13/23 anonim válasza:
úristen....ez már gáz. Olvasd végig, amit írtál és gondolkozz el.
14/23 anonim válasza:
úgy értem, önző érdek... egyébként, ha bocsánatot kérsz, mert ott érsz hozzá, akkor hogy reagál?
15/23 A kérdező kommentje:
Huncutul nevet rajta...
2011. szept. 7. 13:15
16/23 anonim válasza:
Ez a baj...te magad húztál falat a szexuális életetekben.azért,mert 1x-2x nem tetszett neki valami,az nem azt jelenti,hogy később se tetszene.3 éve vagytok együtt!Gondolkozz...nem mered megfogni neki?????
Legyél szenvedélyes,legyél rámenős,legyél kicsit ribis,tedd meg azokat,amikről csak a fantáziádban álmodoztál...biztos tetszeni fog neki...
17/23 anonim válasza:
hát ha huncutul nevet rajta, akkor csak nem lehet akkora probléma... igazat adok részban a 79 %os válaszolónak, de azért a ló túloldalára sem kell feltétlenül átesni. Az a fal, amit te felhúztál, legalább olyan káros tud lenni, mint amilyet ő állított(akarva-akaratlanul) közétek.
18/23 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy múltkor vettem magamnak egy szexi hálóinget (7000 Ft-ba került szóval már nem érdekelt mibe fog kerülni ez az egész dolog)és a reakció semmi. Simogattam és semmi... Azért mondtam hogy már tényleg próbálkozni se merek mert félek hogy pofára esek megint/ sokadjára.. Azt nem mondtam hogy nem próbálkoztam (nagyon sokszor próbálkoztam) Ezért nem értem az egészet. Ha már ez nem hozza lázba akkor mi fogja
2011. szept. 7. 13:35
19/23 A kérdező kommentje:
Ja és a lényeges momentumot kifelejtettem a történetből tegnap mikor leültünk megbeszélni azt mondta hogy akkor megpróbál változtatni és vesz vágyfokozót magának. Szerintem ez eléggé megalázó rám tekintve.. Ebből én azt szűrtem le, hogy engem nem kíván.. Nem kíván és szeret Nem fér össze nekem ez a két dolog. Ezért is vagyok tanácstalan..
2011. szept. 7. 13:38
20/23 anonim válasza:
Talán van valamilyen lelki problémája. Szerinted neki ez nem ugyanolyan megalázó? Egy férfi sem repesne attól, hogy 26 évesen ilyen szerekhez kell folyamodnia. Szerintem ez áll a dolog hátterében. Ne vedd magadra, pontosan arról van szó, hogy mást sem kíván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!