Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebook-gond v. féltékeny vagyok?
a gondolatod jogos
a távkapcsolat viszont marhaság
Teljesen jogosan vagy féltékeny, a csaj egy rib...
Bár az sem szép dolog, hogy kutattál utána, de az azért akkor is nagyobb szemétség, hogy letagad téged... Én ezen nem is gondolkodnék, otthagynám a fenébe. A távkapcsban az ember amúgy is féltékenyebb, mert a másik azt csinálhat, amit nem akar, mégse derül ki soha... De hogy a lány még ezt direkt ki is használja... gusztustalan egy csaj, nem mondom, már ne is haragudj meg...
L/19
19 éves csaj írja jól.
A csajod egy ribi.
Féltékenységed nem alaptalan. Sajnos nagyon sok csaj ilyen.
Jó lépés nincs.
Meg kéne benne bíznod. Aztán megcsal, te meg lesérülsz.
Vagy dobod, és az fog bántani, hogy mi lehetett volna.
Mert teljesen jó naki a helyzet: elmondhatja magáról, hogy van "pasija" - akit igaz, hogy nem szeret, de messze van, így úgysem látja sűrűn, de ő mondhatja, hogy VAN. Mindemellett kényelmesen próbálkozhat másikat összeszedni (bár ha a neten teszi, abból is valószínűleg csak távkapcs lesz, és eljátssza majd ugyanezt...), és ha nem is jön össze egy jobb, még mindig ott vagy te, hogy ne legyen egyedül.
Vagy esetleg sajnál...
Vagy a kettő kombinációja...
Ezt már csak ő tudja. De szerintem akármi is a helyzet, mindenképpen nagyon szemét csaj az ilyen...
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!