Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátom, meddig mehetek el más fiúknál?
és nem és nem...tleg nem értik :D:D:D
no, akkor próbálom egyszerűbb szavakkal, mint anya a hülyegyerekének:
kedves fiúkák! ha egy néni, aki egyébként párkapcsolatban él, visszakacsint egy bácsira, ránéz vagy beszélget vele az nem azt jelenti, hogy ők le is fekszenek egymással. de neeeem bizooony. a felnőttek is szeretnek játszani, úgy, mint ti a matchbox-szal.
na. verstand?
Érteni értjük, te nem érted, hogy értjük, mi meg azt nem értjük, miért nem érted, hogy értjük. De ez csak érted mondjuk.
Namindegy.
SZóval, értjük mi, csak nem fogadjuk el. Az én párom ne kacsintgasson más bácsikra, még játékból se, és ne csak testi, hanem (ami jól kimaradt az első oldalon) lelki szinten is csak az enyém legyen. Bármilyen, a legkisebb más felé irányuló kacérkodás elfogadhatatlan. Nálam/nálunk legalábbis.
Egyetértek az előző 2 válaszolóval. Szomorú hogy ilyenek vannak. Te úgy látszik érzel valamilyen késztetést ez iránt ami arra enged következtetni hogy nem becsülnek meg téged elégé. Sajnos eben a rothadt világban ezt adják tudtára mindenkinek és a legtöbb embernél a hűség egy fikarcnyit sincs benne. Én hogy hogy nem érzem ezt a késztetést arra hogy szemezgessek meg meg adjam más lányoknak a számom? Pedig az első barátnőmmel vagyok együtt már lassan 2 éve és mégsem érdekel más csak is ő. Szerintem aki ilyet csinál hogy flörtölget, megadja a számát másnak vagy csak egyszerűen pl lány esetéven férfiakkal ismerkedik az erkölcstelen és szemétség. Én az első adandó alkalom után kihajítanám a francba ha ilyet merne csinálni párom. Mert akkor már ez azt jelenti hogy már nem igen érdeklem őt.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!