Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell kezdemenyezni egy sraccal?
Van egy srac akivel 3 eve beszelgettunk msn-en sokat, de el volt torve a laba,otthon volt, nem tudtunk talalkozni.
Kozben megismertem az exem,akivel 2 evet jartam, es persze igy a srac ugy erezte h en ot visszautasitottam(pedig soha nem is taliztunk akkor)
Most megint beszelgetunk, meg jarunk ki szorakozni. Nem ertettem h eddig miert nem lepett. Viszont most tudtam meg h o ugy erzi h eloszor visszautasitottam, es h akkor most en lepjek, ha akarok.
Es meg is tennem, de nem tudom hogy kell...nalam mindig srac kezdemnyezett. 21 vagyok.
Valami otlet? Megyunk ki egyet a heten s szeretnem tudni mit tehetnek?
Koszi, de hogy tegyem meg? csak ugy mikor erzem h ez most itt helyen van pusziljam meg?
Meg nem lesznek a nok a pasik szemeben valamivel kevesebbek ha nem a ferfi kezdemenyez? Mert ezt mar tobbszor hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!