Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kell kezdemenyezni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell kezdemenyezni egy sraccal?

Figyelt kérdés

Van egy srac akivel 3 eve beszelgettunk msn-en sokat, de el volt torve a laba,otthon volt, nem tudtunk talalkozni.

Kozben megismertem az exem,akivel 2 evet jartam, es persze igy a srac ugy erezte h en ot visszautasitottam(pedig soha nem is taliztunk akkor)

Most megint beszelgetunk, meg jarunk ki szorakozni. Nem ertettem h eddig miert nem lepett. Viszont most tudtam meg h o ugy erzi h eloszor visszautasitottam, es h akkor most en lepjek, ha akarok.

Es meg is tennem, de nem tudom hogy kell...nalam mindig srac kezdemnyezett. 21 vagyok.

Valami otlet? Megyunk ki egyet a heten s szeretnem tudni mit tehetnek?

2009. ápr. 21. 11:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Ideje hogy megtanuld milyen amikor egy nő kezdeményez. Nektek jobban megy egyébként mint a férfiaknak, tapasztalatból mondom, legalábbis nálam ez így volt. Nyugodtan bepróbálkozhatsz, csak az első lépést kell szerintem megtenned, a többi meg jön magától.
2009. ápr. 21. 11:54
 2/4 A kérdező kommentje:

Koszi, de hogy tegyem meg? csak ugy mikor erzem h ez most itt helyen van pusziljam meg?

Meg nem lesznek a nok a pasik szemeben valamivel kevesebbek ha nem a ferfi kezdemenyez? Mert ezt mar tobbszor hallottam.

2009. ápr. 21. 11:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kevesebb a nő ha ő kezd. Sőt itt ha nem kezdesz, ő nem fog mert egyszer már meghátrált. Csak ugye általános képlet lenne hogy a fiunak megtetszik egy lány és a lányért mindent megtesz, de ez itt most nem játszik. Nem kell nagy dolgot csinálni belőle, ha legközelebb elmentek valamit csinálni akkor megmondod neki hogy többet érzel iránta, már ha tényleg érzel.
2009. ápr. 21. 12:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak puszit ne adj! Még... Nevessetek sokat néha néha érintsd meg a karját, vagy kezét aztán véletlenül felejtsd rajta a kezed, de persze ne sokáig, nézz a szemébe, mosolyogj rá! Ilyen dolgokkal tudsz kezdeményezni, nekem ezek mindig beválltak! :)
2009. ápr. 21. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!