Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nekem hogyan kéne viselkednem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem hogyan kéne viselkednem?

Figyelt kérdés

van egy srác,akivel egy helyen dolgozunk,műszakváltáskor vagy ha véletlenül egy műszakba vagyunk találkozunk. Hónapokig küzdött értem,és végül is meg lett az eredménye,mert ott hagytam érte a kapcsolatom. Sex is volt... eleinte titokban találkoztunk,de aztán mikor felválltuk a kapcsolatot nyilvánosan minden megromlott. Pár hetet jártunk csak nyilvánosan. Vmi apróságon összekaptunk,nem tudtuk megbeszélni.és ő annyira megharagudott rám,h egy közösségi oldalon még ismerősnek sem igazolt vissza. Pedig én azért jelöltem be,h lássa h felültudtam emelkedni a problémán és nem viselkedek gyerekesen. időközbe a volt pasimal is kibékültem.Akivel szakítottam ez miatt a srác miatt. csak olyan cikinek érzem a helyzetet ha műszakváltáskor találkozunk vagy ilyesmi. lehet h még köszönni se köszönne... nem tudom... mert így h köszönni kelljen még nem találkoztunk. csak ugyh láttam h ő megy ki,én meg már bent voltam. csak arra kelletem neki,ugy látszik. És nem tudom h hogyan kéne vislekednem... pedig én már ugy éreztem h szerelmes vagyok. Volt barátommal meg hiába békültünk ki,mert én én arra a máésik srácra vágyodóm aki le se szar

szerencsétlen lány

2009. ápr. 21. 07:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mindig az kék, ami nincs.

Ne haragudj, de szerintem tényleg arra kellettél neki, és egy mondvacsinált dologgal lerázott.

Lehet, hogy lepontozol érte, de aljasnak találom, mert belemászott egy meglévő kapcsolatodba utána meg jól bennehagyott a sz..ban, vagyis a lelked az abszolute nem érdekelte.

Tudom, hogy nehéz, de próbáld terelni a gondolataidat róla, lépj tovább. Ebba a kakába beleléptél. Tudod, a jó pap is holtig tanul. Legközelebb okosabb leszel.

Ne lovald bele magad a pasi iránti vonzalomba, sőt... hátrálj. Neked attól csak rosszabb lesz, ő meg max. ha épp nem lesz újabb "áldozat", akkor békülékenységet mutat majd, fekvés, aztán megint mehetsz a sunyiba utána.

(Saját tapasztalat, annyi, hogy az első eset után egy korábbi lány felvilágosított, hogy mi következik pár hónap múlva, és szóról szóra bejött, úgyhogy akkor már nem dőltem be. Az utánam következő még a munkahelyet is otthagyta miatta.)

Ilyen alakok miatt nem szabad búslakodni.

2009. ápr. 21. 08:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Az elottem valaszolonak igaza van.

Tegy ugy mintha nem ismerned, mintha nem letezne.

A nemtorodomseg nagyon zavaro tud lenni, es ezt meg is erdemli. Miert torodjel vele, ha o futyul rad? Es ha torodne is, az ilyen alakokat kerulni kell.

Voltam hasonlo helyzetben, de az idiota fax nem erte el a celjat. Annak ellenere hogy nekem akkoriban nagyon tetszett, nem engedtem messzire haladni a dolgokat, mert ereztem, hogy nem bizhatok meg benne. Kesobb ki is derult milyen egy aljas gazember. Ki voltam akadva.

Ne torodj vele, ezentul meg legyel korultekintobb, ismerd fel a piszkos kigyokat. Minden jot kivanok Neked!

2009. ápr. 21. 11:17
 3/3 A kérdező kommentje:
olyan nehéz,és olyan cikinek érzem az egész helyzetet... neg fektetet,és ennyi. pedig az elején olyan aranyos volt,azt hittem érdemes váltani... és pff... csak egy nagy csalódás volt az egész
2009. ápr. 21. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!