Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki vagyok készülve a szerelemh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki vagyok készülve a szerelemhiánytól. Mit csináljak, hogy ne álmodozzak egyfolytában?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék már egy társat, de esély sincs rá, hogy a közeljövőben megismerkedek valaki normális férfival. Hogy miért azt most hagyjuk, legyen elég annyit, hogy nem vagyok ronda, úgyhogy nem ezért. Nem csak szexet akarok. Aki felajánlja magát attól elfog az undor akivel meg szívesen mert lenne valami érzelem is azok meg nem akarnak kihasználni.

Annyira szeretnék már egy normális kapcsolatot, hogy szeressenek és, hogy szerethessek, de nem tudok ismerkedni. Semmilyen tapasztalatom nincs hogyan kell, főleg személyesen... Neten meg vagy messze vannak vagy tuskók érzelmileg vagy hülyék vagy egyéb probléma.Mi az ördögöt csináljak? Szilvás buktát nem tudok. :/

20/l

2011. szept. 6. 01:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló helyzetben vagyok, mint Te, csak én pasi vagyok. :D

Néha sikerül elfogadni az egyedüllétet, de legtöbbször ritka kaka a kedvem miatta. Legtöbb ismerősöm meg a párjával van, rajtuk csüngeni meg nem valami jó. Élőben mondjuk nem nagyon van hol ismerkedni, amúgy is jobban szeretem, ha idegen az illető. Net meg.. kissé katasztrófa, lehet én keresek rossz helyen, de alig találok átlagos kinézetű (átlagos arc, testalkat), igényes, intelligens, kedves, törődő lányt (fúú lehet sok lett? :D). A keress hobbit, sportolj tanács meg tök hülyeség, maximum átmenetileg ha le tud kötni (legalábbis engem). Tökre örülnék már egy lány havernak is, akivel tudnánk közös szabadidős dolgokat csinálni, mászkálni, sütni, film, stb..

Hm.. azt hiszem sokat én se segítettem. :S

Merre laksz amúgy?

23F

2011. szept. 6. 01:48
 12/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Férfi létemre ugyan ebben a cipöben vagyok. Több ok miatt is alkalmatlannak érzem magam mások számára és mire ezen javítok az bele fog telni egy kis idöbe.

Nekem nagy problémám az is, hogy egy idegen országban vagyok és nem beszélem még jól a nyelvet.

Normális kapcsolatra Én is vágyom...

Nézd amit tanácsolni tudok, hogy temetkezz a munkába vagy a tanulásba, Én is ezt teszem és jól müködik.

Amúgy mi az az ok ami miatt nem lehet??

2011. szept. 6. 01:55
 13/20 anonim ***** válasza:
Szexelhetunk ha gondolod
2011. szept. 6. 02:27
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerintem: sokat maszturbálj, és élvezz, a végén, jó nagyokat. F.
2011. szept. 6. 03:04
 15/20 anonim ***** válasza:
írtam privátot.
2011. szept. 6. 09:30
 16/20 anonim ***** válasza:
47%

Szerinted? Bocs de ez a siránkozás semmire sem vezet. Szedd össze magad!

Ja és fogadd el, hogy mi férfiak az elsö látásra meg akarjuk d.ugni a nöt! Ez az elsö dolog ami eszünkbe jut egy 20 éves nuni láttán.

Az már a nön múlik, hogy ezt képes-e rajongássá és szerelemé formálni a férfiban.

2011. szept. 6. 10:01
 17/20 anonim ***** válasza:
Én megismerkednék veled, na. :) Légyszike írj privit!
2011. szept. 6. 10:38
 18/20 anonim ***** válasza:

utolsó ez 1 nagy hülyeség amit írtál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

igen is van olyan fiúk akiknek az esze nem csak a szexen jár, pl én szűz vagyok és szintén 20 éves, de nem tudnék lefeküdni 1 lánnyal 1-2 hónap ismeretség után.

Sőt nekem nem is lenne fontos a szex persze 1 ideig, inkább az érzelmek sokkal boldogabbá tudják tenni az embert mint a szimpla testiség.

Vannak olyan fiúk akik inkább az érzelemre mint sem, hogy a szexre menjenek, csak nem bulikban meg szórakozóhelyeken kell keresgélni, hanem valami normális szolid helyen.

19f

2011. szept. 6. 10:40
 19/20 anonim ***** válasza:

Nincs neked egy kicsit sok bajod? Élvezned kellene az életet nem pedig keseregned!

"de esély sincs rá... Hogy miért azt most hagyjuk" Miért hagyjuk?? Mondd el, hátha tudunk segíteni! Ne nyavalyogjál itten!

"Mi az ördögöt csináljak?" Mit akarsz egyáltalán? Mit teszel érte?? És miben várod a segítséget???

Nem írtad hogy hol laksz. Meg tudom hogy rossz néven veszed, de egy kép is sokat segítene. Mert az hogy szerinted milyen vagy az nem feltétlenül egyezik mások véleményével! Plusz valaki lehet beleszeret a mosolyodba, tudod. ;)

2011. szept. 6. 12:13
 20/20 anonim ***** válasza:

utolsóval egyet értek. Továbbá javaslom, hogy sportolj valamit. Nem csak azért mert fölös energiát köt le, ha van egyáltalán, hanem az egyik legjobb ismerkedési mód. Én íjászkodom, rengeteg embert megismertem így, és mivel közös az érdeklődés, sokkal könnyebb kapcsolatot kialakítani, mint neten keresztül ismerkedni :) Különben sem kell direktbe ismerkedni, pasizni/csajozni, mert ha rágörcsölsz, csak rosszabb lesz. Az élet úgyis összehoz valakivel, általában a legváratlanabb helyzetekben, csak alkalmat kell rá teremteni.

21/F

2011. szept. 6. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!