Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha ismerem a lányt, de többet szeretnék?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azért írok, mert nem fogadtam meg a tanćsotokat, és már félek hogy késő.

Szóval megismertem tavaly egy különleges lányt, aki nekem egyből nagyon megtetszett, mikor még a nevem se tudta.

Azt javasoltátok, hogy kérjek tőle randit, stb, és eldől,hogy lesz-e belőle valami.

De nem látszott olyan lánynak, aki csak így egyből vásárra viszi a bőrét, emiatt nem erőltettem a kérdést.

De azért rendszeresen beszélgethettünk akár miről. Mondta is később hogy az ilyen sima vallomás, hogy szeretlek, járjunk, meg az ilyesmik nem bejövősek, hogy rajtam kívül kevés fiúval beszélget, mert mind egyből járni akarna.Akkor áldottam az eszem.

Nemrég valahogy szóba hozódott, hogy fél az új emberektől,hogy milyen szándékkal ˝jelöli be˝, meg hogy fiú-lány barátság nem létezik.Ekkor már szerintem ő is tudta, hogy én mit szeretnék, bár konkrétan sose mondtam neki.Nem engem utasított vissza, vagy hogy nem tetszem neki, csak simán nem jólközeledtem hozz -nekemez jött le-

Mert idő közben viszonylag barátok lettünk.

Meg lehet még menteni az ilyen kapcsolatokat?

Mert lehet, hogy nagyon mélyen ő is szeretné, mert jól megvagyunk, csak simán nem úgy.

De utána jöttek a kérdések magamban, hogy egyáltalán minek megyek suliba, minek sportolok,minek kelek fel egyáltalán, ha ezt elbénáztam, mert más ilyen lány NINCS.

2011. szept. 5. 22:10
 1/5 anonim ***** válasza:

áh,te még nem cseszted el,simán "javítható" :D

bezzeg én már 2szer is,csak az a különbség,h én lány vagyok... :)))

...azóta nem nagyon kezdeményezek/adom tudtára a férfiaknak,h én többet gondolok... :((( bár,azóta nem is volt olyan,aki szóba jöhetett volna.

tehát,szerintem kicsit várj,aztán lépj ismét,de csak óvatosan!

2011. szept. 5. 22:22
 2/5 A kérdező kommentje:

Persze.Értem, köszi:)

Én inkább olyan lányos anyukák álma típus vagyok, nem az a mindenbe belemenős partyarc.

2011. szept. 6. 14:56
 3/5 anonim ***** válasza:

felejtsd el sztem, hacsak nem milliomos apuci kisfia vagy:)

ez jótanács..

2011. szept. 8. 18:54
 4/5 sztbali ***** válasza:
Ez még simán menthető. Barátok vagytok, akkor már kapcsolatnak is van elég esélye, egyébként nem hiszem, hogy elzárkozna a további dolgoktól.
2011. szept. 8. 19:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Furcsa ez a lány.

Nem akar járni senkivel?

Nem lehet, hogy szerelmes valaki másba?

2011. szept. 8. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!