Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet szerelem 11 év korkülönbséggel? Én 18 vagyok és lány
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A kérdésem az, hogy lehet e szerelem egy 18 éves lány és egy 29 éves pasi közt?
Az említett pasi apukám kollégája, és nagyon bele vagyok zúgva. Ő mindig nagyon kedves velem, és olyan édesen mosolyog ha lát :) Vélemény?
előre is köszi mindenkinek :))
2009. ápr. 20. 20:41
11/21 anonim válasza:
Egyik kedves osztálytársam szülei közt is ennyi a korkülönbség. :) És nagyon jól megvannak. :-)
12/21 A kérdező kommentje:
A kétértelmű megjegyzések alatt mit értesz? :)
Még nyáron történt, hogy nem tudom, apuval beszélgettem és ő is ott volt, és akkor mondtam a nem tudom már kire, talán egyik rokonra: "Szerintem szép és aranyos" Ő meg kérdezi: Ezt rám mondtad? Meg vannak még ilyesfajta beszólásai :)
2009. ápr. 20. 21:21
13/21 anonim válasza:
Kétértelmű megjegyzések alatt azt értem, hogy célozgass arra hogy tetszik neked. Például ha legközelebb találkoztok mondd előtte hogy milyen fáradt vagy, és ha megkérdezi miért,tedd hozzá viccesen, hogy lehet épp miatta nem tudtál aludni, akkor ő is poénra fogja venni. Vagy mondd hogy rossz kedved van, jó lenne ha valaki felvidítana..Legyél vele szemtelen, direkt "húzd" egy kicsit, mondj neki ellent mindig.Amúgy amit leírtál abból tényleg úgy tűnik biztos tetszel neki, de szerintem ezekre a poénjaira te nem úgy reagáltál, és bizonytalan...
14/21 anonim válasza:
Persze, hogy lehet.Én alapból elítélem a társadalmat, hogy megmondják, mikor vagy érett a szerelemhez mikornem, kibe,mikor hogy,mennyi idősen :)
15/21 A kérdező kommentje:
igen, tényleg elég hülye voltam, és a válaszom az volt: "Dehogyis!" pedig ha tudta volna.. :D de ezek jók amiket mondtál :) Tetszik :P
2009. ápr. 20. 21:33
16/21 tade válasza:
En es a parom kozott 10 ev van. En 19 eves voltam amikor megismertem, raadasul o kulfoldi, tehat kulfoldon lakik. Most 25 eves vagyok 2 eve a paromhoz koltoztem kulfoldre, es nagyon boldogok vagyunk. Nem az szamit, hogy hany evesek vagytok, hanem az, hogy mit ereztek egymas irant.
17/21 A kérdező kommentje:
Ja és amit utálok magamban ezzel kapcs: Mindig elrontom mert megfogadom hogy most húú beszélni fogok vele, ő jön is szegény, belőlem meg a hülyeség dől vagy épp megmukkani se tudok :S
2009. ápr. 20. 21:41
18/21 anonim válasza:
Hát ez az, a bátorság hiányzik, vagyis amikor egyedül vagy akkor megvan, csak annyira rá stresszelsz, meg annyiszor elképzeled mit fogsz majd mondani hogy mire odaérsz, ver a szíved és már inkább legszívesebben ott sem lennél. Nekem is volt ilyen több sráccal is, de mindig volt haditervem amihez ragaszkodtam és mindig bevált. Örülök h jó tippeket adtam, ha gondolod írj privit és megpróbálok segíteni.
19/21 A kérdező kommentje:
írtam privit, és mégegyszer köszi:))
2009. ápr. 20. 21:59
20/21 anonim válasza:
Bármilyen 29 éves pasi kedves lenne egy 18 éves lánnyal, ezt tekintsd kedves bóknak, és annak, hogy szép vagy és fiatal. De kapcsolatot én nem kezdenék ennyi idős férfival, ha 18 lennék, főleg nem, ha az illető apám munkatársa. Valószínűleg érzi, hogy bele vagy zúgva, de ha nem tökhülye, akkor nem akar semmi komolyat a kollégája lányától. Ha igen, akkor meg nem hiszem, hogy ő ezt egy komoly és felelősségteljes kapcsolatnak látná, inkább csak egy jó kalandnak egy naiv kislánnyal, akit könnyű elkápráztatni. Komoly kapcsolatra semmi esélyt nem látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!