Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
összejönnél újra az exeddel ha még mindketten éreztek valamit a másik iránt úgyhogy közbe Ő megdugott egy csajt buliba?
Ugyanmár!
3 hónap mint hosszú kapcsolat... LOL!!!
azóta eltelt 6 ismétlem 6 hónap, de ők annyira szeretik egymást hogy na... ja, meg én vagyok a primitív... :D
Nem az a lényeg hány évesek vagytok, hanem mennyire vagytok érettek, abban pedig eléggé le vagytok maradva!
Ha valakit szeretek nem kúrok félre, persze...
de ha valakit szeretek és az viszont szeret akkor nem várok 6 hónapot...
szerintem max te érzel valamit, ő meg lehet már nem, ezért is keresett mást...
Meg igazából tök mindegy hogy szeretek valakit vagy sem, ha szétmentünk és ő nem akar semmit, akkor igen, keresek mást... túllépek rajta és így könnyebb!
Ez nem szerelem, max kötődés, de még inkább az se...
ezt tiniszerelemnek és birtoklási vágynak hívják...
ENNYI!
Már bocs, de 10 éve vagyok együtt a feleségemmel és van 1 gyönyörű kislányom...
A szánalmas szót akkor használd ha tükörbe nézel!
el kell fogadnod, h lefeküdt egy másikkal..
nálunk is az van most, h egy évig voltunk együtt ( jegyesek voltunk ) majd ujra kibékültünk. ö meg lelépett külföldre. majd 2 hónap mulva ujra felkeresett... de már van neki egy hónapja bnöje. ( aki több kmre él töle ).. de még is arrol beszélünk h mit rontottunk el... meg h hülye volt és h bocsi. konkrétan nem mondta ki h mit akar, de gondolható. ( ja és a csaj mintha másolatom lenne..)
Ebböl látszik h mi a mély kapcsolat. 3 hónap is lehet hosszu idö, de mire?!...... ez már töletek függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!