Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érezhet most akkor? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Eléggé hosszú,így akinek nincs kedve elolvasni,az ne is írjon választ,főleg olyat,hogy ez hosszú,köszönöm :)

Aki szán rám egy kis időt,és segít,annak nagyon köszönöm :)

Sziasztok augusztus elején léptem ki egy rossz kapcsolatomból. Az unokatestvéremmel beültünk valahova,mert mondta,hogy ez segít. Odaült hozzánk két fiú,unokatestvérek ők is. Az egyik eléggé ittas volt,az beszélgetett velem. Hazafele elkérte a számom,vagyis kiírta a telefonomból. Másnap írt,hogy találkoznunk kell,mert nem emlékszik mindenre,én nem lepődtem meg,mondom hagyom.

De kedves unokatestvérem elintézett titokban egy hármas találkát,nagyon kínos volt,elmondta,hogy 5 éve kapcsolatban van,de közben a srác rám sem mert nézni. Unokatesómat haza vitte,aki elmesélte,hogy azt mondta neki a srác,hogy fél,hogy a büdös életbe nem szólok hozzá.

Megbeszéltünk egy barátságot,de a srác nagyon nyitott volt,nagyon személyes dolgokat mesélt el nekem (pl. hogy intézetbe került). Az egyik este megcsókolt,én annyira kínosan éreztem magam,hogy inkább megsértődött fejjel hazajöttem. Pár napig nem is reagáltam a keresésére. Azonban egy nap váratlanul megjelent unokatestvéremnél,és összefutottunk. Sok mindent megbeszéltünk,most szombaton és vasárnap találkoztunk pár órát. Szombaton bevallotta nekem,hogy életében egyszer volt szerelmes,azt hitte ilyen korban már nem lesz,de most ismét úgy érzi,megindult benne a kémia.

Elmesélte,hogy a barátnőjéé a ház,utcára kerül,ha otthagyja,de a nagyobb gond az,hogy a nővére mielőtt meghalt,azt tanácsolta neki,hogy maradjon ezzel a lánnyal,de ő nem szereti már,nem érezz iránta semmit,megint szükséges rossznak hívta. Elmentünk a nővére sírjához,ahol elkezdett sírni, én megmondtam neki,ne haragudj,de nekem ez sok. Jövőre suli után,amúgy is Pestre szeretnék felköltözni,mert családi okok is közre játszanak. Erre ő magához szorított,azt mondta nem.

Megmondtam neki,hogy ezt én döntöm el. Lesétáltunk a térre,mondtam ott is neki,hogy ez a tervem,a tér tele emberekkel,erre pedig ő letérdepelt előttem és könyörgött. Azóta folyamatosan azt mondta,hogy szeretlek,imádlak,kezelt csókolt,ölelgetett,a szívéhez húzta a fejem,hogy halljam milyen gyorsan ver. Tegnap beszéltünk,és a lényeg az,hogy kicsúszott a számon az,hogy „ahhoz neked is szerelmesnek kell lenned belém”. Ekkor rám ordított,hogy hülye vagyok,meg hogy kinek beszélt a falnak? Ő tűzbe tenné értem a kezét,elcsavartam a fejét,érezni akar,szeret,imád. Ekkor nagy hülyeséget tettem,jogosan le lehet ribancozni,de lefeküdtem vele,nem tagadom. Úgy voltam vele,hogy ez után biztos nem fog keresni,csak ennyire kellettem. De más történt,még inkább ölelgetett,szinte kinyomta belőlem a levegőt,azt mondta ne menjek haza,kikiabálta az utcán,hogy szerelmes vagyok beléd XY,elpirult,mosolygott,szétcsókolta az arcomat,de már úgy,hogy fájt.

Az esett óta egyszer találkoztunk,de ugyanolyan lelkes maradt,nem változtatott semmit az incidens,talán annyit,hogy még lelkesebb lett. Viszont,én nem tudom őt hova tenni,ha azt mondja szeretlek,nem tudok rá mit mondani,max annyit,hogy örülök neki. Jó vele lenni,mármint ha beszélgetünk, jól elnevetgélünk,jól esik megölelni,de a csóknál eltűnik ez a varázs. Meg is jegyezte,néha érzi közben,mintha ellökném magamtól,mint férfi vonz,de nem érzek iránta semmit.

Életemben először vagyok ilyen helyzetben, tudom,hogy nem szép dolog amit teszik,csak szeretném megfejteni,hogy mit jelenthetek valójában ennek a srácnak? Kihasznál? Vagy ő maga sem tudja mi a helyzet? Vagy esetleg szeret,csak én nem értem a helyzetet? Legközelebb szombatra beszéltünk meg találkozót,nem tudom mit csináljak,egyre kellemetlenebb ez a helyzet,de ezt még szeretném megtudni.

(Ha fontos az illető 26 éves)

2011. szept. 5. 14:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Amiket leírtál abból elég egyértelmű, hogy szeret és oda van érted, amikor meg úgy viselkedik mintha nem az azért van mert telefonon könnyebb úgy viselkedni, hogy " na jó inkább hagyom mert koppanni fogok ". Lehet szarul értelmeztem, de ez csak tőled függene..
2011. szept. 9. 18:01
 12/12 anonim ***** válasza:

Késve bár de itt vagyok megint... :) 25/N

Meglehet hg ő is meg van zavarodva, hg mit is akar...

Szabadulna az előző kapcsolatból, de te el fogsz menni...

Szóval lehet, hg ez benne is kétes érzéseket kelt...

Főleg abból kiindulva hg cső/szia drága...

Amúgy kérdező te mit érzel??

Csóknál nem jött elő a varázs??

Nem lehet, hg igazából te vagy bizonytalan??? Mert azért a te érzéseid is számítanak...

Lehet hg jobb lenne, ha mégis beszélnétek erről a dologról, hiába nem szeretnél, de ha úgyis elmész Bpre hát nem tudom hg érdemes-e küzdeni.

Ha te nem akarsz tőle semmit, akkor lehet, hg érdemesebb lenne véget vetni az egésznek. Mert ha te nem akarod akkor nincs értelme. Max megmondod neki, hg nem akarsz belebonyolódni semmibe mert úgyis elmész... Szép volt jó volt vele, de sajna ilyen az élet.

2011. szept. 12. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!