Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ez így jó, vagy mi hiányzik még a tökéletes estéhez?
Figyelt kérdés
Barátomnak ma van a névnapja és az estét én így terveztem:
Este kedvenc kaja, utána gyertyafény és fagyi az ágyban, ajándékozás, aztán masszázs, és végül egy kiadós szex.
Ti örülnének még valaminek vagy ez így már tökéletes?
Én 21, Ő 27
2011. szept. 5. 10:25
11/16 A kérdező kommentje:
azért írjátok hogy erőltetett mert még sosem volt ilyenben részetek? én pl nagyon örünèk egy ilyen estének és azért is gondoltam, hogy a barátom is fog. Nem tudom hogy mi erőltetett egy vacsiban vagy utána egy fagyiban. Nyilván nem adok a kezébe egy programfüzetet hogy 20.30perckor kaja 20.50kor ajándékozás... stb. Egyszerűen csak szeretnék örömet szerezni neki és szerintem nincs ebben semmi rossz.
2011. szept. 5. 12:55
12/16 anonim válasza:
Rossznak éppen nem rossz, mert ez mind szép és jó dolog amiket leírtál és ez aranyos gesztus tőled, hogy kedveskedni szeretnél neki. :) Viszont lehetnél kicsit spontánabb, ne tervezz be ennyire előre mindent. Meg nekem ez túl sok lenne csak egy sima kis névnapra. Mi lesz ha szülinapja lesz, c
13/16 anonim válasza:
Bocsánat, véletlen elküldtem, utolsó vagyok. Szóval ott hagytam abba, hogy mi lesz ha szülinapja lesz vagy évfordulótok? Akkor meg még veszel neki parfümöt, csokit, ékszert is mindezek mellé, vagy hogy gondoltad? :D
14/16 anonim válasza:
Nem értem, hogy minek a névnapból ekkora nagy ügyet csinálni. Én például meg sem ünneplem, mert minek.
15/16 Cody78 válasza:
"én pl nagyon örünèk egy ilyen estének és azért is gondoltam, hogy a barátom is fog"
Tévedsz. Ne keverd a szezont a fazonnal.
Ezek a TE igényeid, TE szeretnéd ezt.
Ha ismernéd a barátod, nem tennél fel ilyen kérdést hogy mit szeretne Ő. Az egészet MAGADNAK csinálod.
Nekem a volt asszony a kedvenc kajámat főzte, ajándék saját készítésű kép kettőnkről és hogy mennyire örül hogy vagyok neki. Ennyi elég volt, értékeltem. Masszírozni csak én masszíroztam. :)
16/16 anonim válasza:
Ha ezt most bedobod, akkor születésnapján mi lesz, orgia hat csajjal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!